سلام سلام آرمی های گلم ... خیلی دوست داشتم این تاپیک رو بزنم تا کسایی که آرمی هستند همو پیدا کنن که همه در یه محیط گرم ودوستانه کنارهم جمع بشیم ... قانون پاتوق “ اگر اوتی سون نیستی اصلا اینجا نیا “ قراره کسایی اینجا باشن که همه ی پسرامون دوست داشته باشن چیزی که همیشه تهیونگ گفته (پس فرق گذاشتن بین پسرامون نداریم ) و هرگونه توهین و بی احترامی ممنوع ... اینجا قراره عکسهای خوشگلشون بزاریم سالگردا ، جوایز و هرچی که مربوط میشه به بی تی اس رو جشن بگیریم ... یا از خاطرات و آرمی شدنمون بگیم از خریدای آلبوم و عروسک ... عکس بزاریم دیگه خلاصه یه پاتوق باحال و گرم مخصوص آرمی های گلم امروز تولد بزرگترین بوی بند جهانه جیغغغغغغ ، تبریک به همه آرمی ها در آخر سعی کنید خیلی ریپلای نزنید و تگ کنید اینطوری تاپیک ظاهر قشنگ تری داره
طرفدار نیستم :دی ولی یه سوالی داشتم فک کنم تو اسکار ۲۰۲۰ حضور داشتن میخواستم بدونم ، چطور و چگونه و به چه علت ؟ [ صرفا برام سوال پیش اومده ، فک نکنین منظور خاصی دارم :)]
@Eresa تو مراسم گرمی ۲۰۲۰ یه اجرا داشتن با همکاری خواننده های مطرح دنیا ، خب علتش اینه که بزرگترین بوی بندجهان بی تی اس هست و هرکسی یا بندی رو دعوت نمیکنن به این مراسما ، چگونه اش هم بخوام بگم تو این ۷سال کلی سختی کشیدن و تلاش کردن تا به این جایگاه برسن و نمیشه همشو توضیح بدم ولی خب اگر خیلی مشتاقی بدونی میتونی فقط افتخارات و جوایزاشون سرچ کنی ، اونا لایق بهترینا هستن با اینکه به خاطر کرونا کلی از کنسرتا لغو شد بی تی اس رکوردای خفنی زد ، امیدوارم زود تموم بشه اجراهاشون ببینم و به امید اینکه جایزه گرمی رو ببرن که میبرن چون اونا معرکه ان من اتفاقای اجراشون دیدم همون لحظه عاشقشون شدم اهنگاشون معرکه اس و اجراهاشون معرکه تر ، حتی لایو خوندشون قشنگ تر از اهنگاشون هست ، معنی اهنگاشون که دیگه برگ ریزونه موفق باشی