1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

حقیقت کرونا

شروع موضوع توسط SSJ ninimoon ‏3/6/20 در انجمن رشته پزشکی

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سوار یه تاکسی شده بودم راننده تاکسی گفت از کرونا چه خبر، گفتم سلام داره خدمتتون خخخخ
    خلاصه یخورده دیگه شوخی و صحبت کرد، گفتم کرونا از آنچه فکر میکنید به شما نزدیک تر است دوست عزیز خخخخخخخخخخ

بنظرم اکثر مردم تصوری ندارن از این که کرونا واقعا چی بود و چی شد

مثلا خیلی ها، شایدم اکثریت فکر میکنن هنوز این ویروس وارد بدنشون نشده
    ولی بنده برعکس فکر میکنم کرونا به اکثریت رسیده یا بالاخره خواهد رسید
    تمام این تمهیدات و اینها هم که گفتن و انجام شده نمیتونه جلوش رو بگیره
    البته بقول خود مراجع، فقط سرعت گسترش کرونا با این تمهیدات کمتر میشه و به این شکل مدیریت اون ممکن میشه
    اینطور نیست که شما فکر کنید کرونا بهتون نرسیده یا نخواهد رسید
    حتی بنده خودم فکر میکنم از مدتها پیش این ویروس به بدنم وارد شد، و حتی قبل از اینکه اولین بار وجود این ویروس در جهان اعلام بشه، بنده فکر میکنم در ایران وجود داشت
    در ضمن خیلی ها با عوارض کرونا دست و پنجه نرم کردند و میکنند و حتی خیلی ها مردند ولی کسی متوجه نشد که اینها بر اثر کرونا بوده و این افراد جزو آمار این بیماری بحساب آورده نشده اند
    حکومت ها و مراجع برای جلوگیری از ترس و وحشت همگانی، خیلی حقایق رو نمیگن یا حتی گاهی دروغ میگن
    کرونا یک چیزی هست فراتر از چیزی که خیلی ها فکر میکنن
    خود منابع معتبر و پزشکان و محققان و دانشمندان این حرف رو زده اند فقط ادعای بنده نیست
    گفته میشه این ویروس عجیب ترین ویروس در تاریخ بشریت است!

یکی از خصیصه های جالب این ویروس اینه که روی هر فردی ممکنه یکجور اثر کنه و عوارض و اشکال بسیار مختلفی داشته باشه، که این تنوع اشکال بروز تاحالا در هیچ بیماری دیگری دیده نشده. یعنی مثلا در کسی ممکنه فقط عوارضی شبیه سرماخوردگی عادی ایجاد کنه، در کس دیگری سیستم گوارش رو بهم بریزه، در کسان دیگری ریه ها رو درگیر کنه که این معمولا خطرناکه و کشته ها معمولا جزو این دسته هستند، صدمه به کلیه، صدمه به قلب، اما اشکال دیگری هم داره و بعضی از اونا هم میتونن خطرناک باشن، مثلا این بیماری قابلیت ایجاد لخته های خون در جریان خون روداره که این لخته ها میتونن به قسمتهای مختلف بدن برسن و ایجاد عوارض و صدمات یا حتی درمواردی مرگ بکنن، مثلا در مغز ممکنه منجر به سکتهء مغزی بشه.
    بطور مثال یکی از فامیل های دور ما پسر جوانی 35 ساله همین تازگی در وسط خیابان سکته مغزی زد و بعد از چند روز در کما بودن فوت کرد. بعید نیست که این بر اثر کرونا بوده باشه، اما علت فوتش چنین چیزی ثبت نمیشه بنظرم

البته بنده فکر میکنم موج اولیه و اصلی بیماری های شدید و مرگ های ناشی از این بیماری تقریبا تموم شده... و در آینده ممکنه دیگه به این شدت تکرار نشه. شایدم بقول بعضی ها این ویروس در کل جهش پیدا کرده و ضعیف بشه و دیگه مشکل جدی ای محسوب نشه

آخرین ویرایش: ‏3/6/20
    leo.antique و m naizar از این پست تشکر کرده اند.
  2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    و اما یک چیز دیگری بگم و اون اینکه بنظر بنده این ویروس نه ساختهء دست بشر است و نه تصادفی، بلکه مستقیما از عالم ماوراء بعنوان یک تنبیه و بلا و هشدار بر بشریت ظهور کرده است، و البته شاید یک هدفش هم ایجاد تغییراتی در جهان بوده که میبینید هم تاثیر خودش رو گذاشت و تغییرات گسترده ای رو موجب شد. به سرعت و راحتی!
    راستی اون ویدئو رو دیدید که بزرگ صوفیان فرقهء نقشبندی ترکیه ظهور این ویروس رو سالها پیش بنوعی پیشبینی کرده؟
    بنده منشاء این ویدئو رو بررسی کردم و ظاهرا درسته و جعل و دروغی در کار نیست. ویدئوی اصلیش در یوتیوب هست با تاریخ آپلود چند سال پیش. خود ویدئو هم در سال 2011 ضبط شده بوده
    بهرحال ظهور یک بلا و بهم ریختن بشریت و کشتار چیزی بود که مورد انتظار بنده هم بود... و با ظهور کرونا بیشتر مطمئن شدم که یک هوش برتری بر این جهان حاضر و ناظر است. واقعا بشریت به یک گوشمالی و تنبیه و هشدار و جبر تاریخی نیاز داشت

3. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    کرونا عجیب ترین ویروس تاریخ بشریت: https://www.aparat.com/v/t4mVd
    تازه اینایی که میگن مواردی هست که تاحالا فهمیدن. گفته میشه ممکنه هنوز خیلی چیزها درمورد این ویروس شناخته نشده باشه.

4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    اونایی که فکر میکنن این بیماری اون زمان که وجودش در چین اعلام شد تازه اومد و از چین به سایر نقاط منتقل شد هم فکر میکنم آدمهای ساده ای هستند
    این فقط یک داستان کودکانه است
    این ویروس قبل از اون شاید به خیلی جاها رفته بود
    شواهدی وجود داره که خیلی جاها بوده، ولی خب هنوز شناسایی نشده بود
    در اون ویدئو هم توضیح میده که تشخیص این ویروس بسیار مشکله چون شکل های بروز بسیار زیادی میتونه داشته باشه
    ویروسی که به زودی حتی به عمق جنگل های آمازون هم رسید، بعد مردم فکر میکنن در این اجتماع با دوتا ماسک و دستکش فقط میتونن جلوش رو بگیرن
    در ضمن همون تمهیدات و توصیه ها هم اکثرا کامل و درست رعایت نمیشه
    این ویروس انگار که مامور خداست. بخاطر همین بنده حتی بنوعی براش احترام قائل هستم خخ
    و این ویروس انگار آمد و منتظر فرمان بود تا حملهء گستردهء خودش رو آغاز کنه
    ولی فکر میکنم تا قبل از اون هم خیلی ها رو دچار عوارض و حتی مرگ کرد
    مدتی بود بنظرم مرگ و میر زیاد شده بود. حتی بعضی افراد دیگر هم دیدم که میگفتن این مسئله رو
    دور و بر مثلا از دوستان و آشناهای رئیسم زرت و زرت میمردن خخ یعنی این رئیس ما نصف مدت فقط توی مراسم اینا بود خخ
    حالا نمیدونم این مرگ و میرها ربطی به کرونا داشته یا نه، ولی بعید هم نیست
    حتی بگم این احتمال که کرونا از چند سال قبل از اعلام وجودش هم وجود داشته بوده بنظر بنده بعید نیست
    اینه که اسم این تاپیک رو گذاشتم حقیقت کرونا
    چون حقیقت معمولا چیزی است که افراد کمی میدونن و درک میکنن
    بقیه حقیقت نیست. دروغ و جعل و اشتباه و تصورات انسانهاست
    اکثریت مردم چیزی از حقیقت نمیدانند