باهم آرشیوی از تصنیف ها و نواخت های موسیقی سنتی ایران و موسیقی تلفیقی بسازیم با کلام , بی کلام , تک نوازی موسیقی تلفیقی نوآوری خاصیه که در اون دو سبک از موسیقی با هم تلفیق میشه مثل سنتی و پاپ که اینروزا طرفدار زیاد داره بریده ای از محفل بزم و رقص اثر ابراهیم جباربیک تصویر کامل
ساز و آواز شور ... محمدرضا شجریان دوش می آمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزده ای سوخته بود رسم عاشق کشی و شیوه ی شهرآشوبی جامه ای بود که بر قامت او دوخته بود ... حافظ
آغار می کنم ارسال های خودم رو با یکی از بهترین آلبومهای استاد مسلم موسیقی سنتی ایران استاد محمد رضا شجریان
تصنیف پنهان چو دل ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت می کنم تو کعبهای هر جا روم قصد مقامت می کنم خواننده همایون شجریان آهنگساز اردشیر کامکار شاعر مولوی آلبوم ناشکیبا
تصنیف بسیار زیبای پنهان چو دل با صدای دلنشین حمیدرضا نوربخش با همکاری گروه شمس پنهان چو دل... (گروه شمس ،حمیدرضا نوربخش) خواننده:حمیدرضا نوربخش سرپرست گروه:کیخسرو پورناظری شعر: مولانا ای با منو پنهان چو دل از دل سلامت می کنم تو کعبهای هر جا روم قصد مقامت می کنم
بار فراق دوستان / سپیده رئیس سادات بار فراق یاران ... سپیده رییس السادات کل البوم قسم به نرگس مستش قابل دسترسه
الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها به بوی نافهای کآخر صبا زآن طره بگشاید ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دلها به می سجاده رنگین کن گرت پیر مغان گوید که سالک بیخبر نبود ز راه و رسم منزلها شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها همه کارم ز خود کامی به بدنامی کشید آخر نهان کی ماند آن رازی کز او سازند محفلها الا یا ایها ساقی هنرمند: مرحوم ایرج بسطامی