«رومینا، دانشآموز ۱۳ساله تالشی به جرم فرار با پسری که دوستش داشت دستگیر و علیرغم اینکه اصرار کرده بود او را به پدرش تحویل ندهند، به خانوادهاش بازگردانده شد. متاسفانه او اول خرداد به شکلی فجیع درخواب توسط پدرش به قتل رسید» مطابق قانون مجازات اسلامی قتل رومینا توسط پدرش مشمول مجازات مرسوم قتل عمد یعنی «قصاص» نخواهد بود. چراکه ماده ۲۲۰ قانون مجازات اسلامی میگوید «پدر یا جد پدری كه فرزند خود را بكشد قصاص نمیشود و تنها به پرداخت دیه قتل به ورثه مقتول و تعزیر محكوم خواهد شد.» باشگاه خبرنگاران جوان
پدر قاتل به زندان میرود/ ۳ تا ۱۰ سال حبس برای پدر رومینا اشرفی حمیدرضا گودرزی، وکیل پایه یک دادگستری در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان: از لحاظ قانونی، جنبه عمومی جرم ۳ تا ۱۰ سال حبس دارد که پدر رومینا ، باید آن را بگذراند. دادگاه با توجه به مسائل و شرایطی که قتل بر اساس آن انجام شده درباره حبس و جنبه عمومی جرم تصمیمگیری میکند. عملی که پدر رومینا اشرفی انجام داده با شرایط امروز کشور مطابقت ندارد و باید شرایط روحی وضعیتی که قتل در آن انجام شده در کنار شرایط زندگی دختر مقتول و بلوغ فکری او بررسی شود. برای صدور حکم تمام شرایط از جمله وضعیت زندگی دختر و شرایط زندگی او باید مد نظر قرار گیرد و با توجه به آن برای پدر قاتل حکم صادر شود. باشگاه خبرنگاران جوان
ورود دادستانی و بهزیستی به موضوع قتل کودک ۱۳ ساله تالشی جعفری، معاون امور اجتماعی بهزیستی گیلان: قتل دختر ۱۳ ساله توسط پدر در شهرستان تالش نمونهای از نقض آشکار حقوق کودک توسط فردی است که بیشترین انتظار حمایت و پشتیبانی از او در جهت رشد، تربیت و پرورش صحیح کودک بدلیل فقر آگاهی و وجود باورهای متعصبانه بوده است که سبب جریحهدار شدن احساسات مردم شده است. به دلیل ماهیت جرم، دادستان مطابق با ماده ۵ قانون حمایت از کودک و نوجوانان بعنوان مدعیالعموم ورود پیدا کرده است. بهزیستی نیز به عنوان سازمان دولتی مدافع حقوق کودکان، تمام تلاشهای خود را جهت احقاق حقوق حقه کودک را جزء وظایف ذاتی خود میداند/ باشگاه خبرنگاران جوان
قتل رومینا اشرفی جزء قتلهای فجیعه پدرش در حالی که دخترک بیچاره خواب بوده به بدترین شکل یعنی با داس اونو میکُشه و این یعنی خشم خیلی زیاد اینو مطمئنم تک تک ما با افکار و اندیشه مون باعث انتقال و ادامه دادن این خشونت شدیم آیا حاضریم باز هم به این چرخه خشونت ادامه بدیم؟
ماده 220 قانون مجازات اسلامي مصوب 1370 مجلس شوراي اسلامي ميگويد: "پدر يا جد پدري که فرزند خود را بکشد قصاص نميشود و به پرداخت ديه به ورثه مقتول و تعزير محکوم خواهد شد" در حاليکه در قرآن نوشته شده : بدين سبب بر بني اسرائيل چنين حکم کرديم که هرکس نفسي را بدون حق قصاص و يا بي آنکه فتنه و فسادي در زمين بکند، بکشد چنان باشد که همه مردم را کشته. هرگز فرزندان خود را از ترس فقر به قتل مرسانيد و زنده بگور مکنيد که ما رازق شما و آنها هستيم. هرگز نفس محترمي را که خدا قتلش را حرام کرده است مکشيد مگر به حکم حق. و هنگاميکه از دختران زنده به گور شده پرسيده مي شود كه به كدامين گناه كشته شديد؟! بنابر اين قانون فوق برخلاف حکم قرآن است!
وقتی این خبرُ خوندم اعصابم به شدت خورد شد.. خیلی ناراحتم و همش دارم این دخترُ با نوجوونایِ این سنی مقایسه میکنم که پدر و مادراشون به عنوانِ یه وسیله نیگا نمیکنن بهشون، این که چون به این دنیا آوردنشون پس حق به گردنشون دارن! مهم تر از همه این که این بچه پاره تنِ این پدر!!!!! بوده.. با حرفِ دانیال موافقم.. این که تک تکِ ماها با افکارمون با حرفامون باعثِ انتقال و ادامه دادنِ این خشونت شدیم! این که چی میشه یه پدر آبرورُ تو اولویت قرار میده و به جونِ فرزندش، پاره تنش ترجیح میده؟ پدری که مهم ترین وظیفه ش حفاظت از این دختر در برابرِ بقیه هست این که اجازه نده چشماش اشکی بشه و ظلمی ببینه! این دخترُ میکشه که بعدها از این و اون نشنوه حرف و حدیثارُ که دخترت فلان کارُ کرده بود یه زمانی؟ یا از این میترسه که بعدها کسی باهاش ازدواج نکنه؟؟ همون مردم الان میگن وای پدرش غیرت داشت که اینکارُ کرد؟ مردم یه مدت این حرفارُ میزنن و بعدش هم به زندگیِ خودشون میرسن.. اگر این آدما میدونستن که با یه حرفشون دونسته یا حتی ندونسته چه زندگی ای از بقیه میگیرن و باعثِ چه چنایاتی میشن هرگز این کارُ نمیکردن! متاسفانه نمونه کوچیکترِ همچین حرفایی به زنانِ جامعه من هر روز گفته میشه حتی توسطِ همجنسایِ اون ها و حتی همسناشون! این که ای بابا دختر فلانی هم ازدواج نکرد و الان پیر دختره! آره بیچاره بچه دار نمیشه خب اجاقش کوره.. اخرشم شوهرش میره سرش هوو میاره.. دخترِ فلانیُ شنیدی طلاق گرفته؟ خب دیگه کی دوباره اینُ میگیره؟ شاید یه زن مرده ای، زن طلاق داده ای چیزی! هرچند الان زن طلاق داده هاشم دختر میگیرن! آره دختره قبلا دوس پسر داشته دیگه بی آبرو شده بیچاره پدر و مادرش.. دیگه کسی نمیاد یه دخترِ دست خورده رُ بگیره.. این حرفا فقط و فقط چند نمونه از حرفهایی هستن که تو این جامعه شنیده میشه و با هرکدومشون قلبی شکسته میشه، اشکی از چشمی جاری میشه، زنی افسرده میشه و خونه نشین و شاید دختری کشته میشه و پدری زندانی و قاتل! این چرخه خشونت تا کجا ادامه پیدا میکنه؟ پیشنهاد میکنم دو تا فیلمِ "آخرین بار کی سحرُ دیدی؟" و "خانه پدری" رُ ببینید. اینم به گفته هام اضافه کنم که این دختر فقط ۱۳ ، ۱۴ سالش بود و اون پسری که باهاش رفته ۳۵ سالش بوده! چرا دختری با این سن کم کشته میشه و آبروش مطرحه در حالی که قدرتِ تصمیم گیریش کمتر از اون پسری بوده که ۳۵ سالش بوده! ولی اون پسر بعدها میتونه ازدواج کنه، بچه دار بشه و زندگی کنه؟
این اتفاقیه که افتاده و با هر کاری نمیشه اون دختر معصوم زنده بشه ولی ای کاش تدابیری گرفته بشه که مرگ رومینا های دیگه جلوگیری بشه خیلی وقته حرف از حمایت از کودکان وجود داره ولی کار انچنانی انجام نشده
ادم چقدر میتونه بی رحم باشه که در آگاهی کامل بچه خودشو بخاطر حرف مردم و خشونتش به قتل برسونه اونم به این طرز فجیع ! رومینا رفته و دیگه هیچوقت هم بر نمیگرده ولی کاش تو کشور قانونی وجود داشت که این رو ثابت میکرد که پدر و مادر چون بچه رو بدنیا آوردن صاحب اون نمیشن ! این بچه فقط یه صاحب داره اونم خداست و فقط امانتش دادن به پدر و مادر تا وقتی که بزرگ بشه و تحویل جامعه داده بشه .. اصلا فکرش رو که میکنم واقعا اعصابم خورد میشه طرف تو جنگ که جنگه حداقل با یه گلوله یارو رو خلاص میکنه این بی رحم این حیوان سر بچشو با داس بریده
من از اظهار نظر خیلی از دوستان واقعا تعجب میکنم ....... ولی احترام میزارم به نظر های حتی مختلف ---- یه نظر تا حدودییی منطقی میامد.. اما خواهش میکنم کمی واقع بین باشید به دلایل زیر : اولا: ما جای اون دختر و خانواده ش نیستیم و داریم از روی ظواهر و اخبار اولیه قضاوت میکنیم و نظر میدیم.. که صحیح نیست و کاملا اشتباهه !! دوم: بهتره دنبال مقصرین اصلی بگردیم ... مثلاً شبکه های مجازی و غیر قابل کنترل بودنشون که: بی بندباری ترویج میکنه - بلوغ زودرس میاره - هوس و شهوت یه خانم جوان رو بیدار و ...... میکنه -کنترل والدین روی ارتباطات فرزندان کم میشه و .... بعله دیگه وقتی کودک همسری و ازدواج دخترای سن پایین رو مسخره میکردن باید فکر اینم میکردن که این حلال رسمی تبدیل میشه به گناه پنهانی و بعدشم آبرویزی و ........ اصلا خدایشش ببینید چجور دارن فرهنگ مارو عوض میکنن بعدش ضربه ش رو به خودمون میزنن... بنظرم اصلی ترین و جدی ترین مقصر دولت هست..بی تدبیری دولت ... بعدش مجلس ضعیف و احمق که خاکبرسرش... بعدشم عملکرد احساسی قوه قضاییه ببنید ازدواج با دختر زیر 18 سال و سن پایین اگه به زور و از سر هر دلیلی غیر عشق علاقه و خواست طرفین باشه و خانواده هاشون باشه رد شده ست... https://www.iribnews.ir/fa/news/2516014/عقد-دختربچه-۱۱-ساله-با-جوان-۲۲-ساله-باطل-شد اینم ببنیید... ضمنا اینقدر مثه دشمنها همه خشونت ها و بدی ها رو به پای دین و دینداری ننویسید... خودمونم خووووب میدونیم دین چیه و دیندار واقعی چه خصوصیاتی داره ... // پیشنهاد بنظرم یه تاپیک ایجاد کنید درخصوص توقعات دختران و پسران از زندگی متاهلی و هرکسی نظر شو بده ... بحث کنیم البته اگه ممنوع نیست