سلام خوبین؟! امسال خرداد کمی سرم شدیدا شلوغه^____^ خیلی گل و سنبل نداره تاپیکم... ممد خدایی حیف بود نبودی ببینی! چه جوونای نخبه ای از جنوب برخاستند عو تو دنیا فخر ایرانی بودن ما شدن^___^ نابغه بودن @mahsa68 به دوستان داخل فروم به دوستانی که داخل فروم بودن و دیه نیسدن... و به دوستانی ک هنوز نیومدن فروم ثابت شدس! اما حرف من جدای ایناس... مهسا تو رفاقت یک عه... چندتا رفیق دارین که تا صبح بیدار بمونن تا حال شما خوب شه؟ اونم وقتی یه هفتس خواب نداره من یکی دارم... همین مهسا جان چندتا رفیق دارین که در همه ی مراحل زندگیشون با شما باشن؟ مهسا از اون رفیقاست♡___♡ کار دارمو... نیسدمو... وقت ندارم... نداره کاری ک شاید من به عنوان رفیقش نتونم انجام بدم... از خدا شاکرم که مهسا رو آفرید از خدا شاکرم که باهاش آشنام کرد... از خدا شاکرم اون شب بیدار موندم تا تو چت باکس بهترین رفیقمو پیدا کنم... خلاصه مررررسییی که به دنیا اومدی دورت بگردم @mahsa68
:hbd::hbd::hbd::hbd::hbd: مهساااااا گوشیم ۱۶% عهههه!!!:اه::اه2::اه4::اه3::خجالت2: میام گرافیکی هم زخمی میکنم تاپیکو:آروم باش::آروم باش: :hbd::hbd::hbd::hbd::hbd:
:عشق واتس::جشن واتس::بادکنک واتس: مهسای قشنگم تولدت مبارک باشه برات بهترینا رو ارزو میکنمممم (تبریکی از این سر دنیا به اون سر دنیا)
Happy Birthday My Beautiful Angel Wishing you a wonderful day and all the most amazing things on your Big Day! چند روز پیش داشتم رکوردهامون رو نگاه می کردم بعد دیدم چقدر خندیدیم ... خنده هایی که از ته دل بود ... تمام مدتی که می نوشتم همیشه لبخند رو لبم بود ... خب دلیل خیلی از خنده هام تو بودی ... همیشه منو شاد کردی و از همه مهم تر امیدوار که برام خیلی قشنگه این رفتارت. خیلی خوشحالم که هستی کنارم و امیدوارم که سالهای سال تولدت رو تبریک بگم آرزوی سلامتی دارم برات و دلی شاد ...ایشالا که به همه آرزوهات برسییی