تا حالاحتما پیش آمده که تعارفی کرده اید و دوستان و همکاران رو به شام ،ناهار و .. دعوت کردید و برخلاف انتظار او هم پذیرفته. در این شرایط حتما جمله" تعارف اومد نیومد داره "رو در ذهنتان گذرانده اید.
تعارف تا به چی و توسط کی باشه صبح را دوست دارم که چشمهای روشنِ او را به دلم تعارف میکند من، صبح، و دمنوشی تازه از عشق.. نمیتونم این تعارف را قبول نکنم اما از عشق که بگذریم اگر تعارف نکنیم ، نمیگن دمش گرم حرف الکی نمیزنه ،میگن نگاش کن خسیسه تعارفم بلد نیست امان از حرف مردم ، منم مجرد ببخشید میگن بابا این ادب نداره ،دیگه کسی بهمون زنم نمیده ادما وقتی که به هم می رسند، از روی تظاهر تعارفاتی می کنند که طرفین می دانند منظورشان آن نیست که میگویند ؛ ولی این کار را می کنند و اگر یکی تعارف نکند، دیگری بدش میآد. اسم این کار را می گذارند «حفظ ظاهر»؛ چون انسان باید به هر حال رعایت حفظ ظاهر را بکند.و طرف هم باید بفهمه این تعارف الکیه
می دونید اگه تعارفات را کنار بگذاریم و عادت بشه چقدر از معضلات و مشکلاتمون حل میشه بارها شده که تو تعارف گیر کردیم و ازاین تعارفات الکی ضربه خوردیم
من قبلنا خیلی تعارف می کردم و بیشتر اوقات بعدش پشیمون می شدم چون به ضررم می شد. ولی یه روز تصمیم گرفتم که آدم رک و بیریایی باشم و خجالت و تعارف را کنار بگذارم از اون روز به بعد خیلی راحت تر با دوستام معاشرت می کنم و منو به عنوان آدم رک و واقع گویی میشناسن و از اخلاقم خوششون میاد به طوری که بارها ابراز کردن که خوشا به حالم که اینجوری حرف میزنم. و البته خودم هم از این رک گویی و بدون تعارف حرف زدنم راضیم
حالا نه شام و ناهار برای من پیش اومده که یه چیزی باوجود اینکه خودم لازمش داشتم تعارف کردم و طرف هم برداشته بعد خودم خیلی بهش نیاز پیدا کردم یا اینکه وقت نداشتم گفتم برات کارتو انجام بدم بعد به دردسر افتادم به نظرم تو مواقعی که حوصله نداری یا وقتشو نداری یا پولشو نداری نباید تعارف بزنی حتی الکی چون طرف مقابل خیلی وقته متوجه این موضوع نمیشه