هر یک از دوستان لطف کنن و بگن برای مبارزه با این ویروس چه کاری انجام دادن؟ لطفا موضوع رو به بحث سیاسی نکشونید . فقط لطفا حتما بگید چه کردید؟ 99/1/2
نکات بهداشتی رو رعایت کردیم . عید دیدنی تلفنی . ضدعفونی دستا . موبایل . و بقیه چیزها . والا دیگه سر انگشتام زخم شد بسکه شستم و ضدعفونی کردم .
اومم قرنطینه ی شدید خانگی درست کردن اغلب غذاها تو خونه... البته این کار قبل کرونام بود... اسپری مواد ضدعفونی کننده روی سطوح... عید دیدنی نرفتیم.... خوردن غذاها و خوراکی هاعه مقوی^^ و البته کلی بازی و پروره و کار برای حوصله سرنرفتن....
تو خونه موندم مسافرت و عید دیدنی نرفتم دست ندادم، روبوسی نکردم. چند باری که مجبور بودم برم بیرون، از ماسک و دستکش استفاده کردم، از وسایلِ نقلیه عمومی استفاده نکردم و تا حد امکان پیاده رفتم و اومدم.. اگر هم از اسنپ و آژانس استفاده کردم، با توجه به این که پول نقد عامل مهمی در انتقالِ ویروس هست، به جایِ استفاده از پولِ نقد کرایه رُ به صورتِ آنلاین پرداخت کردم تا حداقل قسمتی از این چرخه نباشم. هر بار به راننده گوشزد کردم که برای سلامتی خودش و خونواده ش و همینطور مسافرها باید از ماسک و دستکش استفاده کنه و لزومِ استفاده از محلول ضدعفونی رُ بهش توضیح دادم. و تقریبا به هرکسی که باهاش برخورد داشتم این موضوع که باید از ماسک و دستکش استفاده کنه رُ گفتم..به جایِ وارد کردنِ استرسِ بیجا به اطرافیان و دوستانم اخبار مهم و نکاتِ کاربردیُ در پیشگیری از این بیماری بهشون ارسال کردم. اگر به محلول ضدعفونی ای دسترسی داشتم و میدونستم که کجا میفروشن به کسانی که نمیتونستن پیدا کنن گفتم یا خودم براشون تهیه کردم. در موارد استفاده از ATM با استفاده از دستکش و دستمال کاغذی این کارُ کردم.. موقع خرید و استفاده از دستگاه کارتخوان POS کارتُ خودم کشیدم و از فروشنده درخواست کردم که خودش رمز و مبلغُ وارد کنه و رسید کاغذی نگرفتم ازش. خریدِ مایحتاج و مخصوصا نان رُ به دفعاتِ کم و هربار به مقدارِ زیاد تغییر دادم. نان رُ بعد از خرید گرم کردم و موقع استفاده بعد از خروج از فریزر باز هم گرمشون کردم. ورزش کردم و ویتامین و میوه تازه استفاده کردم.. البته هنوز هم این کارها ادامه دارن به امیدِ این که این بیماری کمتر و کمتر بشه
از ماست که بر ماست این ملت چرا رفتن مسافرت آخه؟ ____________________________________________________________ در مواقع استفاده از آسانسور از دستکش و دستمال کاغذی استفاده کردم به اخبار توجه کردم نه شایعات
قرنطیته شدید خانگی! رعایت نکات بهداشتی، ضدعفونی کردن همه چیززززر من در قرنطینه تک و تنها و دور از خونواده در شهر غریب ماندم درحالی تمام اقوام به مسافرت رفتن
ماندن در خانه تا حد امکان دست نزدن به چیزی در بیرون خانه فاصله گرفتن از انسانها ( دستکم ۲ متر ) شستن دستها بعد از دست زدن به هر چیزی کاری دیگه هم نمیتونم بکنم پناه بر خدا
چون راست دست هستم سعی می کنم مواقع استفاده از درِ ماشین ، کلید آسانسور ، خودپرداز ، ... از دست چپم استفاده کنم چون امکان اینکه دست چپمو به صورتم بزنم کمتره