اصلاح ، کار ساده ای نیست تو سعی خودت را کردی اما من نشدم مقصر ، تو نبودی که ساختار من از گِل متعفن بود تقصیر سازنده ام بود که با وجود آنهمه زیبایی دم دستش موافقت به گِلی نمود آنسان که « شبلی » با « منصور » کرد اگر من امروز بر سرِ دارم تقصیر مسبب است نه سبب و گرنه سبب که تو باشی همیشه گُل بودی و گُل آنسان که فردا روزی شمیم دلنشینت رشک فرشته ها بر انگیزد تولدت مبارک اشک قلم « مهسا » این هم از شانس و بخت و اقبال شماست که می بایست تاپیک تولدت را من بزنم میدانم به رغم محبوبیتی که دارم ، احتمالا تاپیک با همین یک پست خاتمه می یابد ولی چه ایرادی دارد اگر اینگونه شود ؟ قرار است بعد از کرونا ، اگر عمری باقی بود یک « هایبر » محبوبیت باز کنم نه اینکه بخرم بلکه بفروشم به همۀ کسانی که محبوبیت را در ریا جستجو نمیکنند و بقای خود را در به زور ماندن در نُک زبانها نمیخواهند به آنهایی می فروشم که دل دارند نه آنهایی که از دل ، فقط افاضات مصنوعی کپی از دیگران و پیست بر ما را روا میدارند به دل شناسان واقعی به دلنشینان هستی بخش به گلعذارانی که میرسند به « ناز نازانی که در رهند » به بتانی که قابل ستایشند به مستان عشق