1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیج سالومه هک شد و دایرکت‌هایش لو رفت

شروع موضوع توسط DaniyaL ‏4/3/20 در انجمن ایران و جهان

1. Darkness

امتیاز دستاورد:
    116
    حرفه:
    B4A
    از ساعاتی پیش تصاویری منتسب به دایرکت پیج سالومه سیدنیا در فضای مجازی منتشر شده که بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر را در ارتباط با سالومه نشان می‌دهد. البته محتوای چت‌ها نکته خاصی ندارد، اما صرف ارتباط میان هنرمندان داخلی و مجری شبکه من و تو باعث واکنش گسترده از سمت مخاطبان شبکه‌های اجتماعی شده.

بازدید اینستاگرام، کوکی♥❄، M!LAD و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Darkness

امتیاز دستاورد:
    116
    حرفه:
    B4A
    روزنامه کیهان به هک شدن پیج اینستاگرام «سالومه سیدنیا» مجری و تهیه‌کننده شبکه «من‌وتو» و ارتباط مجازی برخی بازیگران از جمله پرویز پرستویی با وی واکنش نشان داد.

این روزنامه در ادامه نوشت:

نکته جالب توجه ماجرا، گفت‌گوهای پرویز پرستویی با مجری برنامه‌های ضدایرانی است. پرستویی در بخشی از صحبت‌های خود با سالومه برای او می‌نویسد که جیره‌خوار نظام نیست و از اینکه به‌خاطر برادر شهید بودنش کارت بنیاد شهید ندارد، ابراز ناراحتی می‌کند.

پرستویی در بخش دیگری از گفت‌وگویش با سالومه، او را که اساساًً فعالیتش در راستای ضدیت با مردم ایران تعریف شده، دارای قلب پاک می‌داند و در آخر هم از تهیه‌کننده شبکه من‌وتو شماره واتس‌آپش را طلب می‌کند! درد دل‌های حامد پهلان(خواننده)، مهراب قاسمخانی و چت ارژنگ امیرفضلی با سالومه از دیگر مواردی است که در پی هک شدن پیج سیدنیا افشا شده است

کوکی♥❄، M @ H @ K، AftabGardoon و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    خبر رو توی YJC هم دیدم
    از پرویز پرستویی انتظار نداشتم خدایی!:|

کوکی♥❄ و M @ H @ K از این پست تشکر کرده اند.