تکذیب شایعه درگذشت محمدرضا شجریان/ تنفس به کمک دستگاه پزشک معالج محمدرضا شجریان گفت: ایشان اکنون به کمک دستگاه تنفس میکنند و نسبت به دیروز ۱۰-۱۵ درصد وضعیتشان بهتر شده است ولی شرایط عمومی مناسبی ندارد. به گزارش قدس آنلاین مهرداد بهلولی پزشک معالج محمدرضا شجریان درباره آخرین وضعیت وی به خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس گفت: وی دیروز با نارسایی شدید تنفسی و عفونت شدید دستگاه تنفسی به اورژانس بیمارستان مراجعه کرد و ما بلافاصله برایشان لوله گذاشتیم و اقدامات لازم را انجام دادیم. وی افزود: شایعه درگذشت وی یا قطعامید کردن از بهبود و قطعکردن دستگاهها صحت ندارد؛ ما تمام تلاشمان را خواهیم کرد. بهلولی درباره پایداری وضعیت شجریان گفت: امروز با درمانهایی که انجام گرفته، نسبت به دیروز ۱۰-۱۵ درصد وضعیتشان بهتر شده است ولی شرایط عمومی مناسبی ندارد. وضعیت از نظر همودینامیک (نبض و فشار)، پایدار است، اما خودشان نمیتواند تنفس داشته باشند و تمام پارامترها با دستگاه تنفسی انجام میگیرد. پزشک معالج شجریان تصریح کرد: همین الان از بالای سر ایشان میآیم و از صبح به همراه ۷-۸ نفر دیگر تیم پزشکی، مرتباً اوضاع وی را چک میکنیم. انتهای پیام/ جمعه 2 اسفند ساعت 18:30 منبع: خبرگزاری فارس
ای خدا!!! خیلی دردناکه تنفس با دستگاه ؟؟؟ عفونت دستگاه تنفسی!!!؟؟؟ عاشق صدای استادم ای خدا! ای فلک! ای طبیعت! شام تاریک ما را سحر کن نوبهار است، گل به بار است ابر چشمم ژالهبار است این قفس چون دلم تنگ و تار است شعله فکن در قفس، ای آه آتشین! دست طبیعت! گل عمر مرا مچین جانب عاشق، نگه ،ای تازه گل! از این بیشتر کن مرغ بیدل! شرح هجران مختصر، مختصر، مختصر کن
آهنگ ساز شکسته استاد رو اگه بگم 1000 بار گوش کردم چندان اشتباه نگفتم. ♫ بزن آن پرده بزن آن پرده اگر چند تو را سیم از این ساز گسسته بزن این زخم اگر چند در این کاسه تنبور نماندست صدایی بزن این زخمه بر ان سنگ بر آن چوب بر ان عشق که شاید بردم راه بجایی پرده دیگر مکن و زخمه به هنجار کهن زن لانه جغد نگر کاسه آن بر بط سعدی ز خموشی نغمه سر کن که جهان تشنه آواز تو بینم چشمم آن روز مبیناد که خاموش در این ساز تو بینم نغمه تست بزن آنچه که ما زنده بدانیم اگر این پرده بر افتد من و تو نیز نمانیم اگر چند بمانیم و بگوئیم همانیم ♫♫
من با ترانه های استاد بزرگ شدم ، پدرم تقریبا هر روز با عشق به ترانه های زیبای استاد گوش میدن ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── در اين سرای بی کسی ●♪♫ کسی به در نمی زند… ●♪♫ به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند ●♪♫ یکی ز شب گرفتگان چراغ بر نمی کند… ●♪♫ کسی به کوچه سار شب در سحر نمیزند ●♪♫ نشسته ام در انتظار این غبار بی سوار… ●♪♫ دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند! ●♪♫ گذرگهی ست پر ستم ●♪♫ که اندرو به غیرِ غم ●♪♫ یکی صلای آشنا به رهگذر نمیزند! ●♪♫ چه چشم پاسخ است از این دریچه های بسته ات؟ ●♪♫ برو که هیچ کس ندا به گوش کر نمی زند… ●♪♫ نه سایه دارم و نه بر ●♪♫ بیفکنندم و سزاست ●♪♫ وگرنه بر درخت تر کسی تبر نمیزند… ●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── محمدرضا شجریان نشسته ام در انتظار این غبار بی سوار شعر : هوشنگ ابتهاج
زمانی تمام آثارش رو از حفظ بودم و میخوندم ای مهربان تر از برگ در بوسه های باران بیداری ستاره در چشم جویباران آیینه ی نگاهت پیوند صبح و ساحل لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران بازا که در هوایت خاموشی جنونم فریاد ها برانگیخت از سنگ کوه ساران ای جویبار جاری ! زین سایه برگ مگریز کاین گونه فرصت از کف دادند بی شماران گفتی : به روزگاران مهری نشسته گفتم بیرون نمی توان کرد حتی به روزگاران بیگانگی ز حد رفت ای آشنا مپرهیز زین عاشق پشیمان سرخیل شرمساران پیش از من و تو بسیار بودند و نقش بستند دیوار زندگی را زین گونه یادگاران وین نغمه ی محبت بعد از من و تو ماند تا در زمانه باقی ست آواز باد و باران شفیعی کدکنی
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد صدهزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد زهره سازی خوش نمیسازد مگر عودش بسوخت کس ندارد ذوق مستی میگساران را چه شد حافظ اسرار الهی کس نمیداند خموش از که میپرسی که دور روزگاران را چه شد
چون که زاغان خیمه در گلشن زدند بلبان پنهان شدند و تن زدند آفتابا ! ترک این گلشن نکن عرصه بر نامردمان ایمن نکن نقش من از حلق تو آواز داد که منم تو ، تو منی ، در اتحاد مولانا - با کمی دستکاری
دکتر مهرداد بهلولی، پزشک معالج شجریان در گفتگو با خبرآنلاین، تاکید کرد اگر چه حال استاد آواز ایران خوب و مساعد نیست، اما در حال حاضر (ساعت 23:30) من بالای سر ایشان در آی سی یو هستم و استاد هنوز زنده است. او تاکید کرد: «من نمی دانم چه کسانی و با چه نیتی این اخبار کذب را منتشر می کنند و باعث جریحه دار شدن افکار عمومی و خانواده استاد شجریان می شوند.» دکتر بهلولی ادامه داد: «پس از اخبار کذب، الان جلوی بیمارستان جم جمعیت زیادی جمع شده اند. در حالی که تا این لحظه حال استاد شجریان تغییری نکرده است.» در همین باره مهدی جلیلی روزنامه نگار از مشاهداتش در مقابل بیمارستان جم نوشت: جمع زیادی از مردمی که نگران حال استاد شجريان هستند،آمدهاند مقابل بیمارستان جم.آقای صدیق تعریف آمدند و گفتند خبر فوت ایشان کذب است.مردم،باور نکردهاند و با وجود درخواست پلیس متفرق نم یشوند. از هر گوشه صدای یکی از آثار شجریان به گوش میرسد.زن جوانی ربنا گوش میدهد و گریه میکند منبع: برترین ها
این تصنیفی بود از استاد که خوشم اومد جان و جهان! دوش کجا بودهای نی غلطم، در دل ما بودهای آه که من دوش چه سان بودهام! آه که تو دوش کرا بودهای! رشک برم کاش قبا بودمی چونک در آغوش قبا بودهای زهره ندارم که بگویم ترا « بی من بیچاره چرا بودهای؟! » رنگ رخ خوب تو آخر گواست در حرم لطف خدا بودهای آینهٔ رنگ تو عکس کسیست تو ز همه رنگ جدا بودهای شعر از مولوی
شهرام ناظری به ملاقات محمد رضا شجریان رفتشهرام ناظری، خواننده سبک سنتی موفق شد با محمدرضا شجریان، که در بیمارستان بستری است، ملاقات کند. محمدرضا شجریان، خواننده موسیقی سنتی به دلیل بیماری سرطان طی دو روز گذشته دوباره در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان جم بستری شده است. شجریان در بخش مراقبتهای ویژه بستری و ممنوع الملاقات است اما شهرام ناظری، خواننده موسیقی سنتی، دوست و همکار این استاد عرصه موسیقی امروز شنبه (۳اسفند) در بیمارستان جم از محمدرضا شجریان عیادت کرد. در این دیدار شهرام ناظری و حمیدرضا عاطفی (معاون اجرایی خانه موسیقی به نمایندگی از این نهاد) با دکتر عباسی (پزشک معالج) و افسانه شجریان (فرزند محمدرضا شجریان) به گفتگو پرداختند.