برنامهی کلاسیکوی عادل فردوسیپور رکورد شکست و موفق شد در ۲۴ ساعت، به پربازدیدترین برنامهی پخششده در تاریخ شبکهی نمایش اینترنتی ایران تبدیل شود. در این رابطه کامران بارنجی روزنامهنگار در توئیتی نوشت: رئيس سازمان صداوسيما خيلی زود انتقام برنامه پربيننده كلاسيكو را از عادل فردوسیپور گرفت و علی فروغی را رئیس شورای تخصصی ورزش سازمان صداوسیما كرد. اين حكم میتواند تنها برنامه فردوسیپور در تلويزيون يعنی فوتبال120 را هم از او بگيرد
آیا لغت کلاسیکو به چه معنی است ؟ معادل فارسی ان چیست ؟ پ.ن در وسط زدن این پست کلاسیکو را سرچ کردم نتیجه جستجو نشان داد به مسابقه فوتبالی گفته میشود که بین دو تیم رئال مادرید و بارسلونا برگزار میشود سوال اینست که چرا بحث در باره دو تیم فوتبال بیگانه باید اینقدر طرفدار داشته باشه ولی فوتبال خودمان جائی در جهان ندارد از طرف دیگر بسختی میتوانم باور کنم چنین برنامه ای پر بیننده ترین باشد
شما مسابقه ی ال کلاسیکو رو با بازی پرسپولیس و استقلال مقایسه کن ، جواب سوالتو میگیری که چرا فوتبال ما هیچ جایی تو جهان نداره. لیاقتشم همینه . فک کنم تو جامعه زندگی نمیکنی برادر ، کاملا انتظار این رکورد میرفت . ۱ بخاطر محبوبیت این مسابقه و ۲ بخاطر محبوبیت عادل فردوسی پور که به نظرم حقشه این رکورد
چه چیزی بچه بازی عه محضه . من پنج چیز به نظرم رسید که شاید منظور شما یکی از آنها باشد ۱ . سوال و اظهار نظر من ۲ . بحث در باره بازی فوتبال بیگانگان ۳ . استقبال از برنامه عادل فردوسی پور ۴ . انتخاب اسم کلاسیکو برای یک برنامه ایرانی ۵ . اخراج عادل از تلویزیون ۶ . فوتبال ایران
خوب فرمودید فک کنم تو جامعه زندگی نمیکنی برادر و سپس بدون هیچ دلیلی فرمودید بچه بازی عه محضه بهمین دلیل من اشتباه کردم فکر کردم منو میگید
من در مورد این تایپیک نظری ندارما چون اصلا فوتبالی نیستم :) فقط داشتم میخوندم کامنت شما رو دیدم یجا اشتباه کردی !! اون فک کنم تو جامعه زندگی نمیکنی برادر رو آقا حسین به شما گفت نه عافتابگردون که شما ایشون رو خطاب کردی