بال اسکرو کاربرد بال اسکروها در انواع مشاغل مورد استفاده قرار می گیرند. به دلیل راندمان بالا، بال اسکروها در بسیاری ازکاربردها چه کم چه زیاد به کار می روند. بال اسکرو های با دقت بالا در هواپیماهای تجاری و نظامی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.هواپیما نظامی با به کار گیری بال اسکروهای پیچیده در تثبیت کننده های افقی، چرخ دنده های اصلی و موتورهای ورودی و خروجی که دیزل متغییری دارند مورد استفاده میباشد. کاربرد دیگر بال اسکرو در جک های خودرو که حرکت چرخی دارند از این سیستم استفاده می شود. استفاده از بال اسکروها در مقایسه با لید اسکروها و پیچ های معمولی به لحاظ صرفه جویی در میزان نیروی محرک مورد نیاز موتورها گزینه مناسب تری است زیرا نیروی گشتاوری آن کمتر یا مساوی یک سوم می باشد. علاوه بر اینها، از بال اسکروها زمانی که نیاز است در برابر بارهای فشاری مقاومت کرد و اصطکاک داخلی بسیار پایین باشد ،استفاده کرد. مدل ساختاری و کاربردهای بال اسکروها موجب شده تا در سیستم های کامپیوتری گوناگون همانند ماشین ابزار سی ان سی و زمانی که باید حرکت بسیار دقیق باشد مورد استفاده قرار می گیرند. شرکت تام باهر ،فروش انواع بال اسکرو با قیمت مناسب ،برندهای مختلف از جمله برند باهر با کیفیت عالی و مناسب ، بال اسکرو مناسب با کار و کاربردی را ارايه میدهد. شرکت تام باهر نماینده انحصاری برند جی تن GTEN تایوان در ایران می باشد.
سلام دوستان وقت بخیر امروز میخواستم تجربهام با بال اسکرو رو بهتون بگم. من از این ابزار برای بهینهسازی زمان و مدیریت پروژههام استفاده میکنم و واقعاً راضی هستم. شما هم از این ابزار استفاده میکنید؟