سلام! امیدوارم آسمون دلتون بعد از این روزای بارونی رنگین کمونی بشود! و حالتون عجیب خوب باشه! عارضم که! در چنین روز قشنگی! یک احساسی عه شهریوری زاده شد! خب همونطور که توی این نزدیک 10سال میدونین 18شهریور! زادروز میلاد ممد عه قرمز عه! خب ممد جان تولدت مبارک! در گذشته عم گفتم باز هم تکرار میکنم!! انشالله! همیشه همه ی مشکلات را سرویس کنی! و بترسن دیه سمتت بیان! برات دشمن و مشکل عه به اندازه هم عارزو میکنم که اولی ینی خوب داری میری جلو و دومی بهترت میکنه! (ادای یه نویسنده ی فرانسوی بود فک کنم، دارم در میارم ک برای دوستش از اینا هم عارزو کرده بود) دیگر اینکع! امسال محرم از آقا بگیری هرچی که میخوای! و بسیار محرم ها و ربیع ها و نوروزهای زیادی رو ببینی در کنار بقیه! در عاخر هم خب امممممممممممممم ...... در عاخر هم چون مهندسم حرف قشنگی ندارم بزنم همونا باز! @Mohammad بسی تولدت مبارک! جمع های دوستانت گرم! و دیگر هیچ!
تولد اولین ممد فروم و موسس حزب ممدیسم تاپ فروم مبارک. همونطور که حضرت آدم ابوالبشره میشه گفت ممد هم ممد ابولممدین برای اعضای ممد فرومه (چقد ممد گفتم ) محمد عزیز خوش باشی
تولد شروعی تازه است و عهدی جدید برای دنبال کردن اهداف با تلاش مضاعف شما فرد خاصی هستید ، اولین محمد این فروم و امروز خاص ترین روز زندگی تان امروز شمع دیگری از دانش و خرد به کیک زندگی تان اضافه کردید امیدوارم این شمع به شما قدرت روشن کردن تمامی جهان را بدهد میلادتان مبارک!