خب سلام... خوبین!؟ زیاد بودن ممد ها در جوامع بشری همواره قابل ملاحظه بوده است... یه سری جمله هسدن که اینگونه تمام میشن مثل ممد باشید... از اونجا که همه یه رفیق ممد داریم میشه اینجا یه جمله بهش بگید و با (مثل ممد باشید تمومش کنین) و اما بحث خوشگل اونجا که تا عاخر شهریور هر جمله که Max لایک ها رو داشته باشه به ترتیب بیست... پونزده و ده امتیاز میگیره... از اونجا که گرفتن عکس از نت مجاز هست و تنها باید ب ممد مربوطه، مربوط باشد ... دیگه مدال نداریم اگر خوب شد اسم های دیگه مثل حسین و.... هم ادد میشن... و اما ممدهامون... تاجایی که میشناسم @ʍԾɧԹʍʍԹԺ @Vaezi_mr @Mohammad1991 @Mohammad @m naizar میشناسین ادد کنین...
ببین باید جملت ب ممدت بیاد ک من لایکاشو تو چالش بشمرم اگر بیشترین شه امتیاز بدم خب... میتونی از خودت هم یک جمله بگی و ب یک ممد تقدیم کنی
ممد میدونه ی مدیر خوب باید تیپ بزنه و عکسشو بزاره رو پروف تا یوزرا صمیمانه تر تو فرومش فعالیت کنن+_+ @Mohammad
@ʍԾɧԹʍʍԹԺ ممد دوستمه ممد واسه همه ما الگو خوبیه ممد باهوشه. مثل ممد باشید @Mohammad @Vaezi_mr ممد جنتلمنه ممد موزیک رو خوب میشناسه مدد شادمهر گوش میده ممد کارش درسته مثل ممد باشید 6MOHAMMAD7@
@ʍԾɧԹʍʍԹԺ مهربونی و طنز کلامت فوقالعادس ... کلا تفاوتت قشنگه این کامنت و دیگر کامنتای اینجامو ، توچالش شرکت نمیدم... چون خودم برگزارش کردم