آره کاملا،چرا؟ 1)دومین اقتصاد بزرگ دنیاست بر پایهٔ تولید ناخالص داخلی 2)۱٬۷۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ نفر از آفریده های خدا به این زبون صحبت میکنن
اگه انگلیسی رو کامل بلدی فرانسوی میتونه گزینه خوبی باشه بعد اسپانیایی و المانی و بعد عربی به نظر من تا ضرورت نداره، اول باید انگلیسی رو یاد گرفت و بعد گزینه های بعدی بسته به نیاز و علاقه.
من جای شما بودم به جاش یه مهارت یاد میگرفتم بسته به علاقه تون اگه به کامپیوتر علاقه داشته باشین که انتخاباتون گسترده و در آینده به درد بخور تر میشه
من تو یه زبانش موندم شما دنبال زبان سوم هستین؟ خدا شانس بده به نظر من نمیشه همیطور کیلویی شروع به یادگیری یه زبان بکنین ابتدا باید به برنامه ریزی برای آیندتون داشته باشین کجا میخواین کار کنین یا چه برنامه ای دارین و اون کار یا اون برنامه به چه چیزی نیاز داره و مهارت در چه زبانی میتونه در پیشبردش کمک کنه
زبان یه مدت باید روش چمبره بزنین!! بعدش یاد میگیرین! یه زبون خارجی رو ک یاد بگیرین: )) زبان مادریتونم تا حدی (بیشتر از خارجی عه اول) بلد هسدین! بعد زبان به شدت با هم ارتباط دارن: ))! بعد مغز هم الگوریتمای یادگیری رو اکی میکنه!! در کل اینکه عاره! اینطوریا! اتفاقن من هم دارم برای همین از شما مشورت میخوام! ببینم چ زبانی!؟ و با چ دلیل: ))! مثلن دوستم میگف برو روسی یاد بگیر: )) نوشهر بندر داره! از روسیه عادم زیاد میاد خودشم انگلیسی یوخدی روسی بلد بود! یا کلاس زبان میگفتن! انگلیسی .. فرانسوی و عالمانی: |! میخام نقطه نظر ها رو بدونم!
جالبه فقط مثل همه کاره و هیچ کاره نگیردت خوبه بروسلی میگفته من از کسی که هزار تا فن بلده نمیترسم از کسی میترسم که یه فن رو هزار بار تمرین کرده