سلام اینجانب دانشجوی رشته ی علوم آزمایشگاهی کمبود همچین تاپیکی رو تو انجمن احساس کردم و بر آن شدم تا این تاپیک رو افتتاح کنم خب عزیزان در این تاپیک موضوعات مرتبط با رشتمون به اشتراک گذاشته میشه اگر شما هم همکار من هستید یا به این رشته علاقه دارید خوشحال میشم همراهیم کنین و در پیش بردن تاپیک کمکم کنید
خب خب خب دوس دارم اولین پست علمی رو اختصاص بدم به #انگل_شناسی این خوشگله که میبینین اسمش فاسیولا هپاتیکاست بهش کپلک هم میگن این فاسیولا خانوم (البته دوجنسس) انگل انسان و گیاهخوارانِ ، تو مجاری صفراوی پیدا میشه ،البته بعضی وقتا شیطونی میکنه پا میشه میره تو ریه،خب بشین سر جات بچه خلااااصه چون تو کبد گیاهخوارانِ این دفعه که خواستین جگر میل کنین یکم بیشتر حواستونو جمع کنین البته نگران نباشید اگر جگری که خوردین جگر آلوده به این انگل باشه شما دچار انگل کاذب میشین البته ناگفته نمونه این خوشگل خانوم یه میزبان واسط داره که حلزون آب شیرینٓ ،اگه اون نباشه بیماری انتقال پیدا نمیکنه ، راه اصلیِ انتقال انگل هم خوردن سبزیجات آلوده از جمله نعناع و شاهیِ آبیِ خب شاید براتون سوال باشه ما آزمایشگاهیان چطوری بفهمیم یکی این انگلو داره یا نه خب راحته(البته تقریبا) چرا سبز شدم؟! چون راه تشخیصش دیدن تخم انگل توی مدفوعِ پس آزمایش مدفوع لازمه یه سری علائم هم داره هاااا مثل درد در یک چهارم راست فوقانی شکم ، یعنی محل کبد ،اسهال ،استفراغ ،تب های نامنظم درمانش ولی از تشخیصش راحت تره:خنده: درمانش با داروی تری کلابندازولِ،بخوره خوب میشه