سلام فرض کنید بتونید 10 بار زندگی کنید یا جای 10 نفر زندگی کنید حالا طبق شماره ها بگید چه شغلی رو انتخاب می کردید؟ سوالات به شکلی طراحی شده که تا حدی شخصیت شما رو هم پیش بینی می کنه اینجوری پاسخ بدهید زندگی اول : 3 زندگی دوم : 3 و ... زندگی اول (سیاسی) 1 رئیس جمهور 2 وزیر 3 دست های پشت پرده 4 مهره ی سوخته /: زندگی دوم (هنری) 1 کارگردان 2خواننده یا بازیگر 3 شاعر 4 نوازنده ی دوره گرد زندگی سوم (علمی) 1 حقوق دان 2 پزشک 3 مهندس نانوتکنولوژی 4 مخترع دیوانه زندگی چهارم (ورزشی) 1 فوتبالیست 2 بدنسازی حرفه ای 3 اسب سواری 4 تحرک آرواره (فک زدن) /: زندگی پنجم ( عشقی) 1 ازدواج با عشق اول 2 ازدواج با عشق دوم (عشق منطقی) 3 جفتشون رو دوس دارم ولی شیر و خط می کنم /: 4 با جفتشون ازدواج می کنم ////: (مرگ تدریجی ) یا حتی ناگهانی زندگی ششم (مجرمانه) 1 کلاه بردار 2 دزد 3 قانل زنجیره ای 4 عضو گروه تروریستی بوکوحرام /: زندگی هفتم (انگل جامعه) 1 وبال گردن والدین 2 زن چندم یه مرد پولدار که زن خوبی داره 3 همون مرد پولدار که زن چندم داره و زن خوبی هم داره ////: 4 گدا و السلام زندگی جانوری /: 1 جیگر (همون خر) 2 شیر جنگل 3 خروس 4 خفاش زندگی نهم (وبمسترینگ) 1 مدیر بلاگفا 2 مدیر سروش /: 3 مدیر فیس بوک 4 مدیر بخش فیلترینگ /: زندگی دهم (نظامی) 1 فرمانده ی کل ارتش 2 سرباز وطن 3 بادیگارد 4 واسه پیروزی در جنگ ها دعا می کنم /:
زندگی اول: وزیر زندگی دوم: خواننده یا بازیگر زندگی سوم: پزشک زندگی چهارم: فوتبالیست زندگی پنجم: 1 زندگی ششم: کلاه بردار زندگی هفتم: وبال گردن والدین زندگی هشتم: شیر جنگل زندگی نهم: مدیر بخش فیلترینگ زندگی دهم: فرمانده کل ارتش بعضیا رو به اجبار انتخاب کردم گزینه مد نظرم نبود
زندگی اول: رییس جمهور زندگی دوم: شاعر زندگی سوم: مهندس نانو زندگی چهارم: فوتبالیست زندگی پنجم: ازدواج با عشق دوم (عشق منطقی) زندگی ششم: کلاه بردار زندگی هفتم: وبال گردن والدین زندگی هشتم: شیر جنگل زندگی نهم: مدیر فیس بوک زندگی دهم: سرباز وطن
زندگی اول (سیاسی) 3 دست های پشت پرده زندگی دوم (هنری) 4 نوازنده ی دوره گرد زندگی سوم (علمی) 3 مهندس نانوتکنولوژی زندگی چهارم (ورزشی) 3 اسب سواری زندگی پنجم ( عشقی) 2 ازدواج با عشق دوم (عشق منطقی) زندگی ششم (مجرمانه) 1 کلاه بردار زندگی هفتم (انگل جامعه) 3 همون مرد پولدار که زن چندم داره و زن خوبی هم داره ////: زندگی جانوری /: 2 شیر جنگل زندگی نهم (وبمسترینگ) 3 مدیر فیس بوک زندگی دهم (نظامی) 1 فرمانده ی کل ارتش زندگی ده بار ک ده باره صد بارم شه فقطططط مهندس نرم افزار و لاغیر)
میشه حدس زد شخصیتتون به شکلی هستش که کارهایی انجام می دید که چندان با هنجار های جامعه مطابق نیست به بیان دیگه خلاف جهت جریان رودخانه شنا می کنید :) منم همزمان که حقوق می خونم کلاس مهندسی نرم افزار رو به صورت مهمان شرکت می کنم فعلا هم وردپرس و سئو کار می کنم چه خوب رشته اتون رو فهمیدم از این به بعد همه ی سوالاتم رو می پرسم