همه چیز از اون روزی شروع شد که تو اون گروه تلگرامی دعوامون شد... معذرت خواهیاو بعدش هم کم کم از هم خوش مون اومد درست مثل یه حس خوب رفتی صاف و مستقیم تو دلم و شدی دل انگیزترینم... فکر میکنم از اون روز , روزی در سال نباشه که از حال و هوای هم بی خبر باشیم... گاهی اوقات جاهایی که کم اوردم جاهایی که نتونستم حرفمو به کسی بزنم روزایی که از ذوق فراوون نمیدونستم چطوری وبرای کی ابراز علاقه کنم روزایی که از ته دل غمگین و خسته بودم تو بودی... همونی که خودش شاید تو همون لحظه غم داشت درد داشت یا حتی خوابش میومد ولی پای من و حرفام موندی نمیدونم سحر دقیقا چه کار نیکی کردم که اومدی تو زندگیم ولی مطمئنم از بهترین اتفاقای زندگیم وجودته از صمیم قلب خوشحالم برای بودنت وهمیشه ته همه ی حرف زدنامون یه الهی شکر بوده واسم... دوست ندارم هیچوقت ناراحت و گرفته ببینمت میدونی غمت غم منه دردت درد منه.... پس بمون واسمون همینقدر قشنگ و با انگیزه و فهمیده تولدت مبارکِ همه مون خوشگلْ خانمْ جون دوست کوچکِ تو: آلا️ تک تک این جملات رو در جاده ی زیبای شمال نوشتم با نتی داغون اپلود کردم که فقط بدونی خیلی خاطرتو میخام رفیق قدیمی....@S o H a
تولدت مبارک سحر جان ابجی کوچیکه من دیدن اسمت بهم انرژی میده چه برسه به هم صحبت شدن باهات میدونم که مثل دوستان دیگه ات نیستم،اما خوشحالم که هستی برام تولدت مبارک عزیز دلم
عه شنیدم تولد یه زشت دیگه تاپ فرومم رسیده نگید که سوهایه ینی سوهایه؟ آقا تبریک خیلی مبارکه!!! ____ N ساله بشی
Happy Birthday to You تو همچون گل و پروانه لطیف، تمام لطافت این عکس تقدیم تو باد سحر عزیزم تولدت مبارک باشه برات بهترین ها رو آرزو می کنم:rolleyes: لبت همیشه خندون و دلت شاد باشه
من نیز تبریک میگم به سحر جان.. دوستِ خوب، دختر منطقی و مهربون امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی همیشه! @S o H a
آشنایی منم با سحر با کٌری شروع شد میخواستم حالشو بگیرم ولی لامصب کم نمی آورد. یکی از بهترین دوست های انجمن که درک بالایی داره. مهربون، صادق، جنتلمن، خوشتیپ و دل نازک. گربه جان، رقیب قدیمی تولدت مبارک بهترین هارو برات آرزو دارم مرسی که خرسی :cool: آهنگ تقدیمی برای تولدت kaghaz rangi tavaload.mp3