سلام!! عادم صبح که از خواب پا میشه: )! وارد دنیا میشه!! حالا مجازی یا واقعی!! بگذریم! نمیدونه کی رو میبینه!! و چه سرانجامی با اون شخص پیدا میکنه!!! شاید اگر اون شب (نصفه شب) با فاطمه تو چت باکس چت نمیکردیم: )) سر قیمه ها عو ماستا حرف نمیزدیم: )! الان نداشتمت تا بهت افتخار کنم: ))! تا کم ک میارم بهت پیام بدم! هستی؟! و تو هم مث همیشه بهترین ها رو بهم نشون بدی: ))! تکرار میکنم .................>> تو خودت، خودت رو نداری ببینی چقد داشتنت خوبه!!! امروز ضمن همه ی شکر ها باید گفت خدایا مرسی: ))! بابت این دوست خوب : )! یه سری رفاقتا رو نمیشه وصف کرد: ) یا شاید اینجا جاش نیس: )! ولی خودت در جریان باش که عجیب عزیزی: ))!!! امیدوارم: )! تولد امسالت (لبخند) داشته باشی: )! @Roshana. @S o H a @ مــنـ @HossEiN و.... خیلی عادم خوب دیگه: ))! که خوشحالند: ))!
@mahsa68 میدونی ک شب ها عافتابگردونا داغونن (هرچند روزه ) ولی من روز! (ینی همون شب) نت دارم: | میام برات (بترکون)
@mahsa68 میدونی ک شب ها عافتابگردونا داغونن (هرچند روزه ) ولی من روز! (ینی همون شب) نت دارم: | میام برات (بترکون)
ای صبا گر بگذری بر کوی مهرافشان دوست یار ما را گو سلامی، دل همیشه یاد اوست "تولـــــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــارک عزیــــــز دلـــــم" یه سال دیگه هم تولدت رو دور هم جشن گرفتیم و خوشحالم از اینکه کنارم دارمت. امیدوارم سال های سال این اتفاق تکرار بشه و دلم شاد بشه از شاد شدنت. ;عشق; تو این روز فرخنده و مبارک برات بهترین ها رو آرزو می کنم و امیدوارم به موفقیت های بیشتر و بالاتر برسی تو زندگیت, هر پله که بالاتر میری از ته قلبم برات خوشحال میشم. It’s your birthday. Now you’ve more grown up. Every year you’re becoming more perfect. شاد و سرزنده باشی همیشه تولدت هزاران بار مبارک باشه ... دوست دارم دیدم طرفدارای آهنگای شماعی زاده زیاده گفتم یه آهنگم من مهمونتون کنم @AftabGardoon @MajiD.JD @S o H a @~!Ala!~ دانلود