1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 27 با حضور ~!Ala!~

شروع موضوع توسط AftabGardoon ‏18/5/19 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    designer / photographer
    201 - اگه یه بچه داشتی با خصوصیات آلا، کلا خود آلا دیگه چقدر از دستش حرص میخوردی؟ بهش میگفتی چیکار نکنه؟ بخاطر بعضی کارای احمقانه ش و خر شدناش خیلی حرص میخوردم ولی اینکه بگم که شبیه خودم هیچکی نباشه ، نه! چون واقعن واقعن اونقدر مهربون و شوخ طبع و حرف گوش کن هست که بتونه وجودش مفید واقعن بشه ( وی از خودش تعریف کرده سپس عینک افتابی زده و با سیگاری گوشه لب اهنگ دارا داران دان را زمزمه میکند:cool:) بهش میگم دخترررر! خر نشو! چرا باز گوش دادی حرفاشو چرا باور کردی! چرا فلان کارو کردی که فردا بشینی غصه بخوری و پشیمون شی! چرا اینقد ساده ایییییی؟ چرا اینقد مایه میذاری واسه ادمای بی ارزش؟؟؟؟
    202- اگه انتخابی بود به دنیا اومدنت، انتخابش میکردی؟ در هر صورت چرا؟ نه چون دیگه مجید به جایی رسیدم که خیلی خسته شدم و غصه دار و نا امید! ....و اینکه اومدم گشتم دنیا رو دیدم خبری نیست واقعن... :d:p
    203- چه خاطره ای تو ذهنت میاد اشکتو در میاره؟ یه بار حمله خیلی بدی ب مامانم وارد شد من فردای اون شب کنکور داشتم! کار ب امبولانس و تا صبح بیدار کشیدن و... کشید یادش میوفتم مث الان گریم میگیره چون خیلی ترسیده بودم خودمم بردن سرم زدن :p و با حالی خراب کنکور دادم....
    یه خاطره دیگه ام هست نمیگم:dاونم وقتی یادم میاد گریم میگیره!

204- چه کار خلافی کردی؟ بوگو... اعتراف کن خلاف؟ از چ نظر خلاف؟ چاقو ضامن دار حمل کردم چن بار:d 2 هفته پیشم پلیس سفارت گرفتنم ب جرم عکاسی از سفارت ک ممنوعه و داشتن میبردنم امنیت کشور ب جرم جاسوسی:d:d:d خلاصه ازاد شدم خوشحالم ننه:d:d:d
    205- از کدوم یکی از سوالای من خوشت اومده؟ بهت نمیگم ک زیاد خوشحال و مسرور نشی:))
    206- از کدوم یکی از سوالای بچه ها خوشت اومده کلا؟سوالای هرکی باحاله به نوبه خودش من راضی بودم از همه شون : ))چندتا سوالای سحر و مهسا سخت بود
    207- چرا خواستی رو صندلی داغ بشینی؟چون نوبتم بود : )) قانع شدی؟:bucktooth: نه دوست داشتم با سوالای بچه ها یکم بیشتر با خودم اشنا شم چون فهمیدم خیلی چیزا از خودم نمیدونم : )) جالبه نه؟ تازه دارم با خودم اشنا میشم! نیاز بود دوباره خودمو پیدا کنم و بشناسم...
    208- شده من یچیزی بهت بگم از سر لجبازی قبولش نکنی>؟ اگه اره چی؟ اره : )) بذار نگم بذار این دهن بسته بمونه:D
    209- جذابیت پسرارو تو چی میبینی؟ تو انجمن کی بهش نزدیکتره؟ اول بگم ک قیافه ملاک های بعدی جذابیته! در نگاه اول اینکه یه پسر مردونه رفتار کنه یعنی نه خیلی سرد و بی احساس باشه نه خیلی لوس و خودمونی و پسر خاله طور! یعنی رفتارش خوبه ولی رو نمیده ب هرکی ، مغرور نیست ولی یه جور پرستیژ داره طرف مجذوب میشه ادم:rolleyes: تیپ خوب هم میتونه تاثیری در جذاب بودن داشته باشه / من فکر میکنم شهاب همچین شخصیتی داره!
    210- سوال قبلی در مورد دخترا
    این دیگه قیافه مهمه : )) دختر خوش تیپ تا حدی خوش هیکل و چیزی ک من فهمیدم اینه ک دختر مهربون و بی محل و البته زرنگ طرفدار زیاد داره : )) جدیدنم کشف کردن ارایش نداشته باشه طرف بهتره :d/ فکر کنم بهاره و سحر جذاب باشن:">
    برو خونتون دیگه:bucktooth: وااا ! من ک خونه مونم تو برو خونتون:cautious:

آخرین ویرایش: ‏24/5/19
    mahsa68، Bahar، n@der و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    designer / photographer
    سلام ِ من به تو یار ِ قدیمی :d:x سلام به جیگر من چطوری تو:happy:

نخسته :x:d فداتشم ، مثل کوه یه تنه دارم سوال جواب میدم:cool:

211. چرا به من از اون شعرای ِ دلی ندادی ؟ /:) :| من اونموقه ک تگ میکردم سر کلاس بودم روزه هم بودم گیج میزدم ولی باور کن تورو تگ کردم ک دوستم پرسید فائزه کیه تگ کردی بااون شعره ک سحرو تگ کردم تگ بودی احتمالا دستم خورده پاک شده! الان ک گفتی دیدم متوجه شدم ببخشید قشنگم خودم 200 تا شعر الان برات میفرستم :unsure:
    212. چرا سحر گفت شاید باز بیام ؟ بنظرت وظیفش نیست دوباره و صدباره بیاد ؟ /:) سحر میدونه که اگر نیاد و یا کم کاری کنه چی میشه : ) :d
    213. خسته کننده ترین کار ؟ درس خوندن : )) تا جزوه میخام بخونم خوابم میگیره هارهار + نشستن سر کلاس یا جمع ادم هایی ک ب معنای واقعی مزخرفن هم خودشون هم حرفاشون......
    214. وقتی حوصله نداری چی حالتو سر جاش میاره ؟ میخوابم به این صورت ک بالش خود را به همراه زیر انداز برداشته ب سمت حیاط رفته و زیر اسمو زیبا خوابیده و از زندگی خویش لذت میبرم و میخوابم ب همراه های اهنگ هایی ک ب حال اون لحظم بیاد...
    215. توی ِ تیپ ِ من چه چیزیو دوس داری تغییر بدی ؟ تو ک خوشتیپ خودمی:x شاید کفش
    216. چرا روزمو بهم تبریک نگفتین تو و سحر /:) @S o H a روز چی بوده؟ : )) مگه به من تبریک گفتی؟ :d
    217. چند وقته حافظم ضعیف شده ، ینی باید فک کنم تا یادم بیاد شنبه کجا بودم چیکار میکردم ، واست پیش اومده ؟ راه حلش چیه بنظرت ؟ اره واسه منم پیش میاد میفهمم ....من همین نیم ساعت پیش یادم نمیومد سحری چی خوردم :d باید کنجد و کندور زیاد بخوریم برا حافظه خوبه و قرص امگا3 و اینکه ذهنمو خالی کنیم از هرچی دغدغه س سخته ولی مجبوریم چون در اینده خدایی نکرده الزایمر میگیریم:-(
    218. به اینا آهنگی که حستو نسبت بهشون بیان میکنه بده :

سحر ارامش- ادی عطار و مروارید
    دلی شبگردی-محسن ابراهیم زاده
    مجید ماه پیشانو-دریا دادور
    دانیال اتیش بازی- شادمهر
    حصین سنگین ( حصین و صادق)
    بلک استار بارون- مهدی احمدوند
    بهار بواله - تی ام بکس
    محمد ادمین لب کارون- اغاسی
    مهسا بی خبرم از تو- حجت اشرف زاده
    روشنا دل یار- سارا نائینی
    من بغلم کن- رضا رامیار
    خاص :d ایهام- جانا
    دیگه زحمت دانلود و اینا باخودتون ببخشینم:">
    219
    . نظرت درباره این آهنگا : (نگی نشنیدما ، اگه نشنیدی برو دانلود کن گوش بده نظر بده;;))

مهراد جم - شمال :sick: گریم گرف فازی، خیلی حسش خوب بود نشنیده بودم...:-( یاد شمالای نرفته با یار نداشته ام افتادم:d/ دلم دریا خواست اونم نصف شب ک ارومه همه جا و ساحل خلوته و بشینم برا خودم رو شن ها و برم تو فکر....
    یاد نامزدی دوستم میوفتم اهنگ رقص دو نفره شون این بود : ))For the rest of my life - maher zein
    سوگند - بمب بمبه بمبه بمبم:d خیلی عالیه ! : )) وقتایی ک دارم حاضر میشم برم جایی گوش میدم ن خودم بمب باشما برا تسریع حاضر شدنم گوش میدم ک لفت ندم : ))
    اونجاهایی ک اروم میشه اهنگ رو مخمه : )) بااین سبک اهنگا ارتباط نمیگیرم
    bury a friend - bilie eilish
    پوبون - میمونه بین خودمون پوبوووون:x خوبه این اهنگش ولی اهنگ دیوونه رو بیشتر دوس دارم:d

220. نظرت درباره این خواننده ها :

میثم ابراهیمی صداش خوبه ها خیلیم انرژی میذاره ولی نمیدونم چرا هنوز جا داره تا اهنگاش شنیده بشه بنده خدا:d
    بهنام صفوی:unsure: عزیزم...خیلی دوسش داشتم... وقتی متوجه شدم فوت کرده خیلی غصه خوردم...
    علیرضا طلیسچی جدیدن خیلی خوب میخونه من دوست دارم:rolleyes:
    شایع هوووووف, زندگی رو برات میشینه دونه دونه شرح میده انگار جات زندگی کرده ... اینقد خوبه این لعنتی....
    یاس دوسش دارم...واقعیت رو میخونه جوری ک زبان هارو قاصر میکنه ... از اولینای رپ..
    دایان اون صدای بَم خیلی جذابه واسم : )) یاد یکی از دوستام میوفتم ک تو همین انجمن بود از فن های دایان بود! بعضی اهنگاش خیلی قشنگه:love:
    سوگند وای وای عشقهههه هر چی ایشون خوندن خوبه :x
    کامران هومن :D نوستالژیه واسم : ))

بازم میام;;):x بیا فداتشم منتظرتم:">:*

mahsa68، MEHDI_URUM، Bahar و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. کاربر فعال مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    اهم :d:x

221. چه مدل فیلمایی دوس داری ؟ چرا ؟
    222. دوس داری تو جمع ِ خانواده و دوستات و بچه های ِ انجمن با کیا فیلم ببینی ؟ واسه هر کدوم جدا بگو
    223. دوس داری همراه ِ فیلم دیدن چیزی بخوری یا نه ؟
    224. سینما یا تئاتر ؟ چرا ؟
    225. بهترین فیلم و بدتترین فیلم ِ ایرانی و خارجی ؟
    226. اصلا فیلم یا سریال ؟
    227. اهل ِ گات بودی ؟ چرا همه میگن آخرش بد بود ؟ اسپویل نکن هنوز وقت نکردم ببینم =)))
    228. کتاب متاب چی دوس داری ؟ :d
    229. چه حسی نسبت به مهسیما بودنت داری ؟ ;مردم از خنده;
    230. کفشام چشه ؟ :-(
    231. یکی از این دوتا رو انتخاب کن :

من یا سحر :d
    دلی یا مهسا
    محمد ادمین یا مجید
    حصین یا کامران
    علی ادمین یا دلارام
    بهار یا پرستو

قهوه یا نسکافه
    کافیشاپ یا فست فود
    فست فود یا رستوران
    لپتاپ یا کامپیوتر
    موبایل یا تبلت
    اندروید یا آی او اس
    گربه یا سگ
    تهران یا شمال
    آبی یا قرمز

:x@};- میام بازم

MEHDI_URUM، ~!Ala!~، Pari_A و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. کاربر فعال مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    هلو ;;)

232. میونت با گل و گیاه چطوره ؟
    233. چقد دوس داری گل کادو بگیری ؟ چقد دوس داری گل کادو بدی ؟
    234. نظرت چیه گلای ِ ریشه دار کادو بدیم ؟..
    235. چه غذاییو خیلی خوب میپزی ؟
    236. چرا باید شماره بزنیم برا سوالامون ؟ (اون اموجیه که میزنه تو سرش)
    237. بنظرت راز ِ موفقیت ِ ساسی مانکن چی بوده ؟
    238. نظرت درباره چادر و حجاب ؟
    239. یکم عکس مکس بده :d
    از میزت
    از حیاطتون
    از دانشگاتون
    از دست خطت واسه من (تو که تحویلم نمیگیری خودم بگیرم حداقل)
    از کافیشاپ مورد علاقت
    از پاتوقتون تو دانشگاه
    از چیز میزایی که میپزی

:x@};-

mahsa68، MEHDI_URUM، S o H a و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. •|Goth Girl|• کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    133
    آلا جون من دوباره اومدم..
    سلام سلااام:d
    سعی کن تُن تُن جواب بدی به سوالات، تنبلی نکن که کارِ زشته:smuggrin:
    خب بریم سراغِ سوالا:

۲۴۰. سعی کردی تو زندگیت مسئولیت پذیر باشی یا این که همیشه تقصیرارُ انداختی گردنِ بقیه افراد؟

۲۴۱. خصوصیاتِ افرادِ موفق از نظرِ تو؟

۲۴۲. گفتی به سفر علاقه داری، پس ترجیح میدی با کمترین هزینه چند شهر یا کشورُ انتخاب کنی واسه دیدن و کمی سخت بگذرونی؛ یا این که با همون هزینه از یکی دو شهر یا کشور دیدن کنی اما لاکچری طور؟

۲۴۳. مسافرت با چی؟ هواپیما، قطار، ماشین سواری، اتوبوس، هیچهایک، پیاده، شتر؟:D

۲۴۴. از چه آب و هوایی بدت میاد؟( این سوال همین الان به ذهنم رسید، چون اینجا باد شدیده، چیزی که اصلا دوسش ندارم!:coffee:)

۲۴۵. به نظرت کلمات واقعا میتونن انرژیُ بارِ معناییِ مثبت و منفی داشته باشن؟

۲۴۶. من یا فازی؟:خنده:

۲۴۶/۵. بهم گفته بودی ماجرایِ سختِ پروژه تُ، اما چون میدونستم بعد از کلی دردسر چقدر :geek: راضی بودن از کارت، میخواستم دوباره تعریف کنیُ بهش افتخار کنی:thumb:

۲۴۷. دنیایِ اطرافتُ چه رنگی میبینی؟

۲۴۸. یه عکس از بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی؟(البته اگه هنوزم داریش)

۲۴۹. چرا اینهمه از حیوونا میترسی؟:bucktooth:
    فعلا همینا تا بعد، سعی میکنم بیام دوباره;عشق;

mahsa68، *faeze*، MEHDI_URUM و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    250. به نظرت چرا سحر علاقه داره از رنگ های کور کننده استفاده کنه؟:confused:
    251. تا چه مقطعی دوس داری ادامه تحصیل بدی؟ به نظرت ادامه تحصیل تو ایران به درد می خوره؟
    252. از صنایع دستی کدوم رو دوس داری؟
    253. غیر از عکاسی هنر دیگه هم بلدی؟

:d:d

mahsa68، *faeze*، S o H a و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    designer / photographer
    اهم :d:x جـــــــــــونم:*

221. چه مدل فیلمایی دوس داری ؟ چرا ؟ فیلمایی که بر اساس واقعیت باشن رو خیلی دنبال میکنم یا بر اساس زندگی کسی باشه تاریخی اینا هم دوست دارم، در کنار اینا فیلم درام و رمانتیک:dاز اینا ک ب پهنای صورت اشک بریزم باهاش:p
    222. دوس داری تو جمع ِ خانواده و دوستات و بچه های ِ انجمن با کیا فیلم ببینی ؟ واسه هر کدوم جدا بگو
    خانواده: بابام:dخیلی خوب فیلمو با دقت میبینه، وسط فیلم واست نقد میکنه و پیش بینی میکنه : )) اصلا عالیه:d
    دوستام : آناهیتا;;)که دوستمه و اینکه خودش بازیگره و خیلی سر رشته داره ، وسط فیلما هم همش مسخره بازی درمیاره با حرفاش منو میخندونه:dجوری ک از جو فیلم خارج میشم:d
    انجمن: دسته جمعی دوست دارم ببینم :d همه تون باحالین و اهل فیلم هستید و یه سری چیزا بلدید به نظرم خوش میگذره باهاتون:x

223. دوس داری همراه ِ فیلم دیدن چیزی بخوری یا نه ؟اره اگه چیزی نباشه حوصلم سر میره مخصوصن پاپ کورن:d
    224. سینما یا تئاتر ؟ چرا ؟ ببین هرکدوم به نوبه خودش خوب و جذابه، تئاتر به واسطه بازی زنده هنرمندا شاید تورو بیشتر هیجانی کنه اما سینما به خاطر لوکیشن متعدد داستان های متفاوت و بازیگرای مختلف و فیلم برداری از زوایای مختلف برای ما جالبه بخصوص ک از سینما بیشتر استقبال میشه و تعداد تماشا چیا بیشتر هست
    225. بهترین فیلم و بدتترین فیلم ِ ایرانی و خارجی ؟ بهترین ایرانی: من هنوز تو کف میم مثل مادرم:-( بهترین خارجی: توت فرنگی وحشی
    بدترین ایرانی: هرچی فیلم در پیت طنزه! بدترین خارجی: نمیدونم ب خاطر نمیارم

226. اصلا فیلم یا سریال ؟ نمیشه گف فقط فیلم یا فقط سریال! بستگی ب محتوا فیلم نامه میطلبه بعضی چیزا سریال شن و ادامه دار باشن و کِش بیان بعضیا تو 2ساعت جمع بندی بشه من برام فرق نداره فیلم نامه واسم مهمه که ارزش داره بشینم دنبال کنم و وقتمو براش بذارم یا نه:>
    227. اهل ِ گات بودی ؟ چرا همه میگن آخرش بد بود ؟ اسپویل نکن هنوز وقت نکردم ببینم =))) بله بودم:d چون برگرفته از فیلمای استاد ملکی ساخته شده بود:dبشین ببین دیگه عمرت بر فناست:p
    228. کتاب متاب چی دوس داری ؟ :d جون کتاب متاب دیگه؟:d شعر خیلی میخونم سهراب، فروغ،مهدی فرجی،شاملو...کتابایی که تعریفشو بشنوم دنبال میکنم
    229. چه حسی نسبت به مهسیما بودنت داری ؟ ;مردم از خنده; حس یک انسان کاملا لاکچری : )) ک باباش دکتره:d بنده خدا خالههارهار
    230. کفشام چشه ؟ :-( :| هیچیش نیس من در لحظه گفتم کفش چمیدونم : )) ولی نمیدونم درست میگم یا نه،چون تیپات رسمی طور نی ب اون حد اسپورت میپوشی کتونی هم ست کنی باهاش بهترم میشه تو ک عالی هستی:x
    231. یکی از این دوتا رو انتخاب کن :

من یا سحر :d میزنم تو سرت! هردوتاتون:x
    دلی یا مهسا دلی
    محمد ادمین یا مجید مجید
    حصین یا کامران حصین
    علی ادمین یا دلارام علی ادمین
    بهار یا پرستو بهار

قهوه یا نسکافه نسکافه
    کافیشاپ یا فست فود هر دوتاش:d
    فست فود یا رستوران بازم هر دوتاش:x
    لپتاپ یا کامپیوتر لب تاپ
    موبایل یا تبلت موبایل
    اندروید یا آی او اس IOS
    گربه یا سگ سگ
    تهران یا شمال شمال
    آبی یا قرمز قرمز:love:

:x@};- میام بازم بدو بیا:happy:

آخرین ویرایش: ‏26/5/19
    mahsa68، *faeze*، MEHDI_URUM و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    designer / photographer
    هلو ;;) سیب:d

232. میونت با گل و گیاه چطوره ؟عالی ، قبل تر هم گفتم جون میدم براشون:x
    233. چقد دوس داری گل کادو بگیری ؟ چقد دوس داری گل کادو بدی ؟خیلی دوست دارم واقعن من هدیه گلدون میبرم به نظرم قشنگترین هدیه میتونه باشه:love:
    234. نظرت چیه گلای ِ ریشه دار کادو بدیم ؟.. گلای ریشه دار یعنی چی:wonder:
    235. چه غذاییو خیلی خوب میپزی ؟ همه چی بی اغراق:d شما دستور بده / ولی غذاهای مثل لازانیا و ماکارونی یا کتلت دیده شده عزیزان در منزل دوست داشتن:>کیک و شیرینیامم ک در جریانی:p
    236. چرا باید شماره بزنیم برا سوالامون ؟ (اون اموجیه که میزنه تو سرش)نمیدونم! شاید تهش میشمرن مالیات بگیرنهارهار
    237. بنظرت راز ِ موفقیت ِ ساسی مانکن چی بوده ؟ موفقه؟ نمیدونم از نظر من ادم موفقی نیست الکی شاخ شده ک یه بازه زمانی داره زود از یاد ها میره:p
    238. نظرت درباره چادر و حجاب ؟ بستگی ب عقیده هرکس داره نظر خاصی ندارم! هرکی طور راحت تره پوشش شو انتخاب میکنه مهم ذات ادماست....
    239. یکم عکس مکس بده :d جان چی دوست داری شما؟ :d:x
    از میزت
    [​IMG]​
    از حیاطتون
    [​IMG]​
    از دانشگاتون
    [​IMG]​
    از دست خطت واسه من (تو که تحویلم نمیگیری خودم بگیرم حداقل)
    [​IMG]​
    از کافیشاپ مورد علاقت
    [​IMG]​
    از پاتوقتون تو دانشگاه
    واقعیتش پاتوق خاصی نداریم یعنی یا پشت هم کلاس داریم یا ک میریم خارج از دانشگاه:d@};-​
    از چیز میزایی که میپزی
    [​IMG]​

:x@};-

آخرین ویرایش: ‏26/5/19
    *faeze*، MEHDI_URUM، Bahar و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    designer / photographer
    آلا جون من دوباره اومدم..
    سلام سلااام:d سلام عزیزم چه عجببببببب
    سعی کن تُن تُن جواب بدی به سوالات، تنبلی نکن که کارِ زشته:smuggrin:
    خب بریم سراغِ سوالا:

۲۴۰. سعی کردی تو زندگیت مسئولیت پذیر باشی یا این که همیشه تقصیرارُ انداختی گردنِ بقیه افراد؟
    نه من اگر اشتباهی کنم گردن میگیرم و خداروشکر اونقدر فهمیده هستم ک عذر خواهی هم کنم ولی بعضی وقتا دست من نیست! یعنی واقعن تقصیر من نیست من هی توضیح بدم طرفم باور نمیکنه! دیگه اونجارو نمیدونم چیکار کنم
    ۲۴۱. خصوصیاتِ افرادِ موفق از نظرِ تو؟

باتلاش خودشون بدون اتکا به کسی یا وصل بودن به جایی و با هدف . تحمل سختی به جایگاه فعلی شون رسیدن!
    ۲۴۲. گفتی به سفر علاقه داری، پس ترجیح میدی با کمترین هزینه چند شهر یا کشورُ انتخاب کنی واسه دیدن و کمی سخت بگذرونی؛ یا این که با همون هزینه از یکی دو شهر یا کشور دیدن کنی اما لاکچری طور؟

نه نه! من زیاد لاکچری طور نیستم : )) من سفر ساده با یه کوله پشتی و چادر مسافرتی رو به هتل و چیزای دیگه ش ترجیح میدم به خصوص با پاترول:d:x
    ۲۴۳. مسافرت با چی؟ هواپیما، قطار، ماشین سواری، اتوبوس، هیچهایک، پیاده، شتر؟:D

اگر شرایط بذاره با ماشین در وهله بعدی هواپیما دوست دارم
    ۲۴۴. از چه آب و هوایی بدت میاد؟( این سوال همین الان به ذهنم رسید، چون اینجا باد شدیده، چیزی که اصلا دوسش ندارم!:coffee:)

گرممممم! از گرمامتنفرم! کلافم میکنه و نمیتونم تحمل کنم
    ۲۴۵. به نظرت کلمات واقعا میتونن انرژیُ بارِ معناییِ مثبت و منفی داشته باشن؟

اره! همونطور ک با بعضی کلمات دل ادما میشکنه یا با بعضی شون امید میگیرن یا با بعضی حرفا خوشحال میشن...
    ۲۴۶. من یا فازی؟:خنده:

نه انگار جفت تون هوس کتک کردید/:)
    ۲۴۶/۵. بهم گفته بودی ماجرایِ سختِ پروژه تُ، اما چون میدونستم بعد از کلی دردسر چقدر :geek: راضی بودن از کارت، میخواستم دوباره تعریف کنیُ بهش افتخار کنی:thumb:

:dالان سوال بود؟اره.....یادته چقدر غم و حرف و... تحمل کردم...چقدر قدر نشناسی....
    ۲۴۷. دنیایِ اطرافتُ چه رنگی میبینی؟

دنیای من گلگلیه:d و رنگی رنگی! شاد شاد:d
    ۲۴۸. یه عکس از بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی؟(البته اگه هنوزم داریش)

همون ساعتم ک تو عکس بالا تو کافه دستمه:p​

۲۴۹. چرا اینهمه از حیوونا میترسی؟:bucktooth: :d
    نمیدونم ولی وقتی حرکت میکنن ب طرفم واقعن جیغ میکشم
    فعلا همینا تا بعد، سعی میکنم بیام دوباره;عشق;
    زود زود بیا خب:-(:x

10. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    designer / photographer
    250. به نظرت چرا سحر علاقه داره از رنگ های کور کننده استفاده کنه؟:confused:
    علاقه شدیدی داره ما بینایی مونو از دست بدیم : )) دیدی بالا رو؟ رنگشو مشکی کردم، ایـــــــــــنه:funny::cool:
    251. تا چه مقطعی دوس داری ادامه تحصیل بدی؟ به نظرت ادامه تحصیل تو ایران به درد می خوره؟
    تا فوق بسمه، گفتم قبلا برای رشته من ادامه تحصیل فایده انچنانی نداره مگر برای کار و خرج زندگی:d/ نه واقعیتش تو ایران خیلی کم قدر میدونن...

252. از صنایع دستی کدوم رو دوس داری؟ میناکاری:xسوزن دوزی های بلوچی...
    253. غیر از عکاسی هنر دیگه هم بلدی؟ بله:dهنر شیرنی پزی و گلدوزی + نقاشی ، زیورآلات هم میسازم :p

:d:d >> :happy::happy:

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.