سلام من یه مدت در مورد این قضیه تحقیق کردم و خیلی گیج شدم شما نظرتون چیه ؟ و اگه اطلاعاتی دارین در میون بزارین به شدت دنبال نتیجه گیری هستم این تاپیک آپدیت می شود !
- آیا میدونستین هواپیماها حتی هواپیماهای جنگی نصف قاره یا بیشتر رو طی میکنند بدون اینکه نسبت به انحنای زمین واکنشی نشون بدند ؟ یعنی مبنای محاسباتی پرواز هواپیما ها بر اساس زمین تخت و صاف هست نه زمین کروی ، ( اگه تو آشنایانتون خلبان دارین میتونین اینو ازش بپرسین ، من پرسیدم میگن هرگز موقع پرواز ما انحنا نمیگیریم ) در صورتی که اگه زمین کروی بود بعد از طی مسیری باید یه کم انحنا به هواپیما میدادند تا در راستای زمین قرار بگیرند
مگه یک اتومبیل که روی زمین حرکت میکنه انحنا میگیره و یا کشتی روی آب ؟ هواپیما با برایند نیروی جاذبه مرکز زمین و نیروی باد در زیر بالها بطور ثابت در هوا حرکت میکند و فاصله آن از مرکز زمین بعلت اثر نیروی جاذبه ثابت است و بنابر این بخودی خود مثل کشتی روی آب منطبق با انحنای زمین حرکت میکند و احتیاج به انحنا دادن ندارد بعلاوه از داخل هواپیما در ارتفاع ۱۴ کیلومتری اگر زاویه دید شصت درجه باشد میتوان کروی بودن زمین را به چشم دید و از خلبانان جنگی که در ارتفاع بالا پرواز میگنند میتوانید سوال کنید که هنگام پرواز بر فراز مرکز ایران از خلیج فارس تا دریای خزر را بر روی قسمتی از کره میبینند البته دلایل کروی بودن زمین و گردش آن بدور خود و خورشید بسیار و اظهرمن الشمس است و حتی در یک اطاق در بسته بدون ارتباط با خارج با وسایل ساده میتوان ثابت کرد که زمین کروی و بدور خود در حال چرخش است .نوسان آونگ فوکو (Fuucault) چرخش زمین را به نحو قانع کنندهای اثبات میکند.