✅ مدت کوتاهی هست که اینستاگرام دچار یه سری مشکلات شده که کاملا عادیه اینستاگرام هم یه اپلیکیشن هست که ممکنه یه سری مشکلات (باگ) داشته باشه که برطرف میشه مثل: - ریزش تعدادی فالوور غیر فعال، - غیرفعال شدن پیج - بلاک شدن از لایک یا کامنت - و یا مشکلات مشابه ✅ تنها کاری که باید انجام بدید صبر کردن هست که از طرف خود اینستاگرام درست شه همین ❌ حالا یه سری مهندس اومدن واسه خودشون راهکار میدن مثل: توی هر پیچی که سر میزنید باید هم فالوو کنید هم لایک کنید باید پسورد عوض کنید کامنت انگلیسی بذارید و... ❌ اینها کاملا چرندیاتی هست که هیچ پایه و اساسی نداره اینستاگرام با این عظمتش مشکلاتش با این ترفند های مسخره درست نمیشه ! ________________________
من نه اینستا دارم نه تل: )) ولی برای نقاشیام: )) تو اینستا هشتگ سرچ میکنم عکس دان میکنم: )) یا میام کلیپ های جالب دان میکنم: ))
برخلاف اون چیزی که میگن برای اکانت من مشکلی پیش نیومده. بهترین روش برای جلوگیری از این باگ اینه شماره تلفن و ایمیل معتبر برای اکانت خودتون ثبت کنید. مشکلی پیش نمیاد...
اینستاگرام اعلام کرد کم و زیاد شدن تعداد فالوور و فالوینگ و هم چنین مشکلات اخیری که پیش اومده از طرف خودشون هست و در حال رفع مشکل پیش اومده هستند پس به جای اینکه به ترفند های که بعضیا قرار میدن واسه درست کردن تعداد فالوور و بلاک نشدن و.. , اگر هنوز مشکلتون برطرف نشده کمی صبور باشید درست میشه . e
بازدید کنندگان استوری اینستاگرام دوستان استوری اینستاگرام بعد از مدت 24 ساعت که در پیج قرار گرفت دیگه از اون به بعد چه در هایلایت پیجتون قرار بگیره چه ارشیو بشه دیگه نمیشه افرادی که استوری رو بازدید کردند رو ببینید و تنها تعداد بازدیدکنندگان استوری رو میتونید مشاهده کنید e