1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گلکسی اس ۱۰ با سوراخ نمایشگر و حاشیه نمایشگر قابل توجه دیده شد

شروع موضوع توسط Soheil ‏24/1/19 در انجمن اخبار موبایل

1. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو

می دانیم که خانواده گلکسی اس ۱۰ سامسونگ برای کمتر کردن حاشیه نمایشگر از سوراخی برای قرار دادن دوربین سلفی استفاده می کند و حاشیه لبه بالا را به حداقل می رساند. این بار اما تصویری از آن منتشر شده که کمی ناامیدکننده است. گلکسی اس ۱۰ با سوراخ نمایشگر و حاشیه نمایشگر قابل توجه دیده شده.

همانطور که در تصاویر بالا از گلکسی اس ۱۰ می بینید، علاوه بر اینکه قابلیت نگه داری رمزهای سیستم بلاکچین شما وجود دارد، خود گلکسی اس ۱۰ نیز در تصویر دیده می شود.

هر چند حاشیه لبه بالای نمایشگر گلکسی اس ۱۰ از گلکسی اس ۹ کمتر است اما هنوز کاملا قابل توجه بوده و به نظر من جذاب نیست. سوراخ نمایشگر نیز چون درون نمایشگر بوده و به لبه بالا نمی چسبد، خود فضای مفید بیشتری می گیرد. به اسکرین شات گلکسی اس ۱۰ توجه کنید، فضای قابل توجهی از لبه بالای سمت راست گرفته شده است.

به نظر من تنها در صورتی این حاشیه لبه بالا قابل تحمل است که با حاشیه لبه پایین متقارن باشد در غیر این صورت طراحی عجیبی را شاهد خواهیم بود. البته این نظر من است و شما شاید شکل دیگری به طراحی گلکسی اس ۱۰ نگاه کنید.

DaniyaL و G H A Z A L از این پست تشکر کرده اند.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    93
    حرفه:
    مترجم
    خدا بخواد بیاد تو بازار پلاسشو میخوام بگیرم:x

Soheil از این پست تشکر کرده است.