خبرگزاري فارس: بدمينتونباز تيم ملي گفت: همه تلاش من اين است كه سهميه حضور در مسابقات المپيك 2012 لندن را به دست آورم. كاوه مهرابي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درخصوص مسابقات بدمينتون دهه فجر اظهار داشت: اين دوره از رقابتهاي از سطح بسيار بالايي برخوردار بود و بازيكنان بسيار خوبي از شرق آسيا، اروپا و آفريقا حضور داشتند. بازيكن اندونزيايي كه مدال طلاي انفرادي را كسب كرد، جزو نفرات اصلي تيم ملي اندونزي است. وي افزود: اندونزي از جمله كشورهايي است كه مهد بدمينتون است و كشورهاي قدرتمند ديگري نيز حضور داشتند. سنگاپور با 6 بازيكن اصلي خود حاضر شده بود و مالزي نيز با بهترينهاي خود شركت كرده بود. بازيكن تيم ملي ايران با اشاره به شكست خود برابر حريف سنگاپوري عنوان كرد: برابر حريف قدرتمندي بازي را واگذار كردم. اين بازيكن مدال برنز رقابتها را از آن خود كرد و مسابقه با من برتر بود و توانست به پيروزي دست يابد، اما اگر بار ديگر برابر او قرار گيرم، مطمئن باشيد كه شكستش خواهم داد. مهرابي درباره كسب سهميه المپيك 2012 گفت: از يك سال گذشته تمام تلاش خود را انجام ميدهم تا بتوانم بار ديگر در رقابتهاي المپيك حاضر شوم و اين هدف من است. مسابقات مقدماتي المپيك از ارديبهشتماه آغاز خواهد شد و تمام تلاش من موفقيت در اين رقابتهاست. عضو فدراسيون جهاني به خبرنگار فارس گفت: به عنوان رئيس كميسيون ورزشكاران جهان و عضو فدراسيون جهاني وظيفه سنگيني دارم و تمام تلاش خود را انجام ميدهم تا بتوانم باعث توسعه اين رشته در جهان شوم. همچنين به عنوان سفير صلح و دوستي تلاش مِيكنم تا از حيثيت ورزش و ورزشكاران حمايت كنم.