با سلام خدمت دوستان گوشی من سامسونگ A7 می باشد. اندروید 8 هنگامی که می خوام شماره یک نفر را ذخیره کنم پیغام زیر را میده allow contacts to access photos media and files on your device و دو گزینه انتخاب allow یا Deny میاد که مجبوری allow را انتخاب کنی مفهوم پیغام فوق چیه یعنی contact ها می تونند به فایلهای گوشی من دسترسی پیدا کنند!!! با تشکر