:..غنچه های گل سرخ را کنون که می توانی برچین، زمان سالخورده در گذر است و همین گلی که امروز لبخند میزند فردا خواهد مرد..: --- تاد اندرسون در فیلم انجمن شاعران مرده به همکلاسی خودش میگه هر سال در روز تولدش هدیه ای مشابه سال قبل رو از طرف خانوادش دریافت می کند، و من فکر می کنم هر سال در روز تولدمون هدیه مشابهی رو از روزگار تحویل می گیریم با این تفاوت که وقتی بازش می کنیم نسبت به سال قبل کمتر شده. بنابراین، کارپه دیم! دم را غنیمت بشمار و زندگیت رو خارق العاده کن! --- اولین چیزی که برات آرزو می کنم سلامتی هست و بعد از اون، امیدوارم این فصل جدید زندگیت برات لحظه های نابی رو بیاره که هر وقت به یادشون میوفتی لبخند رو لبت بیاد و قند تو دلت آب بشه؛ و همچنین آرزو می کنم زیباترین چیزایی که تو دنیا هست خیلی زود برات اتفاق بیوفته. --- I wish you to love and to be love. Love makes everything beautiful, it clears our hearts and souls and only with love all other things become meaningful. تولدت مبارک مجید جان برات بهترین ها رو آرزو می کنم دانلود @MajiD.JD
به به تولدت مبارک آقا مجید.... میگم مهربونیا نگو به شهریور داشتی می کشیدی برات کلی آرزوهای خوب دارم.... سلامتی، خوشبختی، آرامش، پول زیاد که خیلی دوس داری ، موفقیت و هر چی چیز خوب تو این دنیا هست
تبریک میگم اقا مجید ان شا الله همیشه تنتون سالم و دلتون خوش باشه و دور برتون پر از ادمهایی باشه که دوستتون دارن و دوستشون دارین
عمو مجید عزیزم: )) بسیار مبارک باشه تولدت که با عید قاطی شده پرپول عو عاروم عو این حرفا باشی و عاسمون دلت عافتابی باشع