1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

لوپتگی: کواچیچ و مودریچ می مانند/ نیاز های تیم را به گوش مدیران رسانده ام

شروع موضوع توسط *Melika* ‏7/8/18 در انجمن لیگهای اروپا

1. [​IMG]

اختصاصی |لوپتگی تلویحا اعلام کرده با همین ترکیب فعلی در رقابت های این فصل حاضر خواهد شد.

ورزش 11 - پیش از برگزاری سومین دیدار تدارکاتی رئال مادرید در اردوی پیش فصل ایالات متحده برابر رم، خولن لوپتگی، سرمربی این تیم در کنفرانس خبری حاضر شد و پاسخگوی خبرنگاران بود.

مودریچ هنوز شانس جدایی دارد؟

این سوال را قبلا جواب دادم. با او صحبت کرده ام اما خصوصی است. از شرایطش راضی هستم و مدیر باشگاه نیز در این خصوص دیدگاه مشخصی دارد اگر قرار بر جدایی بود اعلام می کردم اما او در این تیم نقش محوری دارد و با ما باقی خواهد ماند. کواچیچ هم همینطور است او نیز در تیم می ماند زیرا به او گفته ام که سبک بازی اش را دوست دارم.

تیبو کورتوا یا کیلور ناواس را برای دروازه انتخاب می کنید؟

کورتوا اینجا نیست و بازیکن تیم ما نیست. من ناواس را فوق العاده دوست دارم زیرا هم عملکرد فنی بالایی دارد و هم شخصیت متواضعی دارد.

آیا شما درخواست خریدی از باشگاه داشته اید؟ یا با همین تیم در فصل بعد حاضر خواهید شد؟

من نیاز های تیم را به باشگاه اطلاع دادم و کاملا با آنها هماهنگ هستیم. متوجه هستم که یکی از بهترین بازیکنان تاریخ این باشگاه تیم را ترک کرده است اما ما توانایی فوق العاده ای در ترکیب تیممان می بینیم که می تواند برای فصل رویایی به ما کمک کند. رویای ما فتح تمام جام ها است و برای آن هم تلاش می کنیم. می توانم به شما اطمینان دهم این ترکیب توانایی کار های شگفت انگیزی دارد.