من ُ تو .. روزای ِ خوب و بد ِ زیادی ُ باهم گذروندیم .. لحظه های ِ تلخ و شیرین ِ زیادی رو تجربه کردیم .. تو این مدت ِ کم اندازه 10 سال خاطره ساختیم که گفتن ِ همشون تو یه تاپیک سخته .. من خیلی خوش شانسم که "خدا" یکی مث ِ تو رو سر ِ راهم گذاشته .. بعد از مدتها تونستم دوباره یه "رفیق" تو مجازی داشته باشم .. (البته چقد حیف که این جبر ِ جغرافیایی باعث شده مجازی باشی ..) مــرسی واسه همه وقتایی که غر زدنام ُ تحمل کردی مــرسی واسه همه لحظه های ِ تلخی که کنارم بودی و کمک کردی هرطور شده بگذرونمشون .. چقد جنس ِ تجربه هامون به هم شبیهه سحـر .. نه ؟! واسه بودنت اول از خدا ممنونم بعدم خودت .. همیشه هستی ، میدونم ! منم همیشه کنارتم .. تو هر شرایطی ، میدونی ! امیدوارم امسال ، پر از لحظه های ِ شیرین باشه برات .. پر از تجربه های ِ خوب .. پر از خاطره های ِ قشنگ .. خیلی دوست دارم .. تولدت مبارک ِ من و همه کسایی که دارنت ! امیدوارم فردا که اینو میبینی "لبـخند" بزنی .. @S o H a 17 . تیـر . 97 2:14 پ.ن: از اونجایی که میدونم چقد شکمویی این چندتا عکس ُ داشته باش فعلا =)))))))
سحریــم بهترین ِمن باید خدارو شکر کنم بخاطر بودنت هستی و این نهایت خوبیه ای ک خدا در حق ما کرده چقدر خوبه وقتی باهم حرف میزنیم با هم تجربه میکنیم با هم میخندیم و گاهی دلگیر میشیم درد و دل میکنیم اما به دل نمیگیریم چقد خندیدیم ب دنیا و بدیاش چقد ب هم ارامش میدیدیم چقد مسخره بازی در اوردیم... من خوشحال ترینم چون تو دوست منی همراه همیشگی منی هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی بعد از اون دعوای کذایی : )) یادته که؟ من ک یادم نمیاد خودت میگی : )) بهترین دوست من باشی مثل همیشه وقتی گیج میام سراغت با راهکارا و تجربه هات اونقدر ارومم میکنی که نمیدونم چجوری اینقد بلدی؟ هرچی بنویسم از خودت و خوبیات کمه خیلی کمه اینو فقط من وکسایی ک میشناسنت میدونن فازی راست میگه جبر جغرافیایی مارو دور انداخته از هم ولی اینقدر ب هم نزدیکیم که فاصله حس نمیشه تولدت مبارک همه مون️
سحر جان عزیزدلم دوستِ مهربونم میلادت خیلی مبارک باشه گلم تیر ماهیِ دوست داشتنی همیشه شاد و سلامت باشی
خیلیا کمین کرده بودن واسه زدن این تاپیک هاااا.... فائزه جون پیش دستی کرد من که عادت ندارم همینجوری بیام خشک و خالی تبریک بگم برم ماها شلوغ کاری زیاد می کنیم فعلا دست و جییییغ و هوراااااا.... بخاطر تو که بهترینی سحر تا کور شود هر آنکه نتواند دید
میبینم سر سختی، پس بخاطر تیر ماهی بودنه... تولدت مبارک سحر جان، حریف تمرینی بازنده عزیز بهترین هارو برات آرزو دارم
تولدت مبارک عزیزم ان شا الله همیشه دلت اروم و تنت سالم باشه ابجی کوچیکه https://www.uplooder.net/files/9003451e3ebd4d18ae41ba9f0803ed4c/record۲۰۱۸۰۷۰۸۰۷۰۷۲۷.amr.html