سلام به همگي اميدوارم همه حالشون خوب باشه خب منم بعد از مدتها گفتم يه اعلام حضوري كنمدور هم جمع بشيم و راجع به موضوعي كه ميخوام مطرح كنم صحبت كنيم. فقط يك نكته ايي هست كه صلاح ميدونم جهت يادآوري مطرح كنم ، اين هست كه خب سايت قوانيني داره و نميشه صحبتهاي سياسي كرد چون خلاف مقررات هست از اونجايي كه خيلي از طنزپردازان به اين موضوع اشاره كردن و تو شبكه هاي مجازي خيلي خيلي مطرح شده ميخوام نظرتون رو بدونم در مورد مستقل شدن قم ؟ اولين واكنشي كه نسبت به شنيدن كشور قم نشون داديد چي بود؟ چه پيشنهاداتي براي كشور قم دارين؟ خلاصه هر چه دل تنگت ميخواهد بگو فقط سياسي نگو
بنام خدا بسم الله الرحمن الرحیم یکبار به یکی میگن با "ق" جمله بساز یارو میگه قسطنطنیه..بهش میگن خب همینو بنویس املایش رو.. میگه آقا غلط کردم " قم" خوووب بیییید؟
سلام وهمه خسته نباشین به نظر من نمیشه ونه میزارن بشه دلیلشم اینه اگه قم گشور بشه ومستقل ازیک طرف کردها میخوان گشور مستقل داشته باشن از یک طرف هم آذربایجانی ها قم مستقل بشه تو گشور هرج ومرگ میشه واشوب پس اصلا نمیشه
کسی که مطرح کرده شخص مهمی نیست در ثانی موضوع کاملا سیاسی هست نظر سیاسی ممنوعه پس نظر چی بدیم؟ بگیم بله یا خیر؟ یا بشینیم جوک تعریف کنیم برای همدیگه در مورد قم
موضوع راجع به جامعه اس انفاقايي كه ميوفته يعني ميگم كه وارد حاشيه اينا نشيد وگرنه خيلي راحت ميشه درباره اش حرف زد