چون نامة اعمال مرا پيچيدند بردند به ميزان عمل سنجيدند بيش از همه كس گناه ما بود ولي ما را به محبّت علي بخشيدند
ذکر من، تسبیح من، ورد زبان من علی است جان من، جانان من، روح و روان من علی لست تا علی دارم ندارم کار با غیر علی شکر الله حاصل عمر گران من علی است
علی عاشق ترین مرد خدا بود که عشقش را میان سجده می دید جهان را حسرت خواب بهشت است بهشت هر شب علی را خواب می دید یا علی
بی صبرانه منتظر عید ولایت مولای عشقم... یه حس بی نظیر مثل همون لحظه های پر امید و پر از شادی قبل نوروز
گل از تو چراغ حسن در گلشن برد وز روی تو آیینه دل روشن برد هر خانه که شمع رخت افروخت درو خورشید چو ذره نور از روزن برد
ز لیلی من شنیدم یا علی گفت به مجنون چون رسیدم یا علی گفت مگر این وادی دارالجنون است که هر دیوانه دیدم یا علی گفت نسیمی غنچه ای را باز می کرد به گوش غنچه کم کم یا علی گفت چمن با ریزش باران رحمت دعایی کرد او هم یا علی گفت یقین پروردگار آفرینش به موجودات عالم یا علی گفت خمیر خاک آدم را سرشتند چو بر میخواست آدم یا علی گفت مسیحا هم دم از اعجاز می زد زبس پاکیزه مریم یا علی گفت علی را ضربیی کاری نمی شد گمانم ابن ملجم یا علی گفت مگر خیبر ز جایش کنده می شد یقین آنجا علی هم یا علی گفت .