Thank you Ms!! Hello Angi!! You did not expect this .. Huh???! i bet you Dont! I want to Tell These people who you are !!! i know you terrified Ok well... I met Angi 3 years ago and honestly i did not like him because of his hauteur i thought he was just a Crazy boy who get everything so childish..! So i invite him to a challenge to beat him and show him who is the real boss... and he's beating me that day ... i dont want to talk about that day after that i understood that i should live in a house with ANGELO !! he called me and said:Hello franchesco i want to give you a nice traditional dinner !! i told myself he's not too bad that i thought and i blamed myself so hard for my early judgement about him!! i chose my best suit and went to our house on time!! NOW you people Must guess what dinner was??? i dont think you can even guess!!! please write your answer for me here !!! i will tell the correct answer the day after tomorrow!!
فرانچسکو اولش یه چی به علی گفته که به ما ربطی نداره :^_^ بعد گفته میخام به این بچه ها بگم تو کی هستی میگه اولین بار علی رو سه سال پیش دیدم و صادقانه بگم ازش خوشم نیومد به خاطر نمیدونم چی چیش انگاری فکر میکرده علی مغروره یا چی نفهمیدم خودمم اینجاشو فکر میکرده علی فقط یه پس دیوونه اس که همه چیو بچه بازی میبینه به شوخی میگیره اونم علیو دعوت میکنه به یه چالش تا بهش بفهمونه رئیس واقعی کیه ولی علی میبرههه و در واقع فری میفهمه رئیس واقعی داوش علیه ^_^ بعد فری میفهمه که ننم وای با علی هم خونه هم شده باس با علی تو یه خونه زندگی کنه و علی بهش میگه سلام داوش فری یه شام سنتی برات درست کردم انگشتاتم باهاش بخوری این داوشمونم کلی شرمنده شده که چرا زود درباره علی قضاوت کرده حالا هم میگه بهترین رفیقشه اقا علی بعدم خواسته بچه ها حدس بزنن اون شام چی بوده که داوش علی پخته پس فردا میاد خودش میگه شام چی بوده حالا شما ها حدس بزنید من حدس زدم املت بوده ^_^ اینجاشو یادم رفته بود بگم اصلا مترجم خوبی نمیشم من اقا فری میفرمایند اصلا دوس ندارن درباره اون روزی که داوش علی فهمونده یه بچه ایرونی چیه و کیه صحبتی کنن داداش علی دمت گرم سربلندمون کردی برادر ایشالله عروسیت جبران کنیم ^_^
Hello Mr I can't speak English as well as you! So excuse me for such this text! And Welcome to here again!! and about dinner! tradish food for which country!? Yours OR Ours!? for Iran! Omm maybe a food with egg! or something like kebab Which Beryooni
باو پسر ایرونی نهایتا یه املت درست کنه یا جوج اونم نسوزونه خیلیهههه خخخ عمرا اگه قرمه سبزی یا قیمه یا آش رشته و ....باشه نیمرو درست کرده با رب
عانجل.عو! تولُدِدون موبارَک باشِد! دیه دادا کیک نخورده عو شام نداده عو الویه نخورده!!! کادو هم مِخَی؟!:wonder::wonder::wonder::wonder::wonder::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: دیه کادوت نَمیدم! تا بری یوخده چی هم ک شده!!! یه چیزی جور کنی! وخی دادا از بس شیکلک تایپ کِردم! انگلیسی تایپ کردم خسسسه شوودم!! وخیچند بسته گز بسسون برامون!