✅قَالَ رَسُولُ اللَّهِ: يَا سَلْمَانُ مَنْ أَحَبَّ فَاطِمَةَ ابْنَتِي فَهُوَ فِي الْجَنَّةِ مَعِي وَ مَنْ أَبْغَضَهَا فَهُوَ فِي النَّارِ رسول الله (صلی الله علیه و آله) : «ای سلمان هر کس فاطمه علیها السلام دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد، در آتش [دوزخ] است...» بحارالانوار، ج 27، ص 116 از شعلة نار، گل به احمد دادند بر بانوی وحی تحفه ی بی حد دادند ضرب لگد و غلاف تیغ و سیلی اجریست که بر آل محمد(صلوات علیهم اجمعین) دادند... از امروز تا شهادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره(سلام الله علیها)با مولایمان صاحب الزمان علیه السلام در سوگواری شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) هم نوا می شویم.
تا زخمهای كهنه دل را دوا كن منبا ذكر نام پاك تو ذكر خدا كنم یافاطمه به سجده بگویم به صدنفس مولای من تویی وبه حاجت صدا كنم تاپانهم به خاك مدینه به یاد تو خاكشزبهر چشم ترم توتیا كنم چون آن ضریح گمشده پیدانمی كن اندر كنار قبر نبی (ص) عقده واكنم من عهد بسته ام كه بمیرم زداغ تو عهدی دگر كنم كه به عهدم وفا كنم غمهای آسمان كه هجوم آورد به دل رفع غم گران به حدیث كساء كنم مهدی كجاست تاكه به امر ولایتش سرهای دشمنان تو از تن جداكنم
برکت نام فاطمه سلام الله علیها سلیمان جعفری میگوید: از امام موسی کاظم علیه السلام شنیدم که میفرمودند: فقر و بیچارگی در خانه ای که نام محمد،احمد،علی،حسن،حسین،جعفر،طالب،عبدالله و یا از اسامی زن ها نام فاطمه باشد،راه پیدا نمیکند.۱ پ.ن:و معنایش این نیست که انتخاب چنین نامی مبارکی ، علت تامه برای تحقق این فایده است؛ بلکه در حکم مقتضی است که در صورت نبود مانع به فعلیت میرسد....(متن از کتابذاسرار فضائل حضرت فاطمه سلام الله علیها/محمد حسین یوسفی) ----------- ۱:بحار ،ج ۱۰۴،ص۱۳۱
معرفی کتاب ---------- نام کتاب: حلقه وصل رسالت و امامت موضوع: متن هجده مجلس پیرامون حضرت زهراسلام الله علیها مولف: برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی مد ظله العالی ناشر: انتشارات مدرسه باقرالعلوم علیه السلام توضیحات کتاب: صحیفه ای که در پیش رو دارید قطره ای از زلال معرفـت عـصمت کبـرای، الهی است که فخر آدم علیه السلام است وکوثر خاتم صلی الله علیه وآله،حقیقتی که قلب و روح رسالت و اساس نبوت وثمره بعثت و جوهره عبادت و حلقه وصل رسالت و امامت است.مجموعه حاضر بیانات مرجع و فقیهی است راستین که سر بر آستان ولایت علوی و عصمت فاطمی ساییده و برقله معرفت قدم نهاده است.و با خطابه ی دلنشین اش صحیفه ای را از فضائل آن ناموس بی همتای کبریا و آن لیله قدر اوصیا به تقریر درآورده است.محصول این بیست و هفت جلسه معرفت به مقامات ومصائب آن عصاره خلقت و سرچشمه عصمت و معدن رحمت است. لینک دانلود: http://khedmatgozaran.com/wp-content/uploads/2018/01/4_5924503142510101411.pdf