متن آهنگ اومدی پیشم میلاد بابایی اومدی پیشم محو تو میشم =^.^= حالا با دستای من آرومی =^.^= من و بی خوابی خیلی جذابی =^.^= من بمیرم تو انقدر خانومی ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ حس تو چشام بهت بیماره =^.^= یه جوری که از همه بیزاره =^.^= انقده مهم شدی واسم که =^.^= همه چی بهت بستگی داره ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ همه میگن تو زیادشی =^.^= نمیشه که واسه من تو عادی شی =^.^= اگه دستات برای من وا شه همین روزا عاشق من میشی ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ اومدی پیشم محو تو میشم =^.^= حالا با دستای من آرومی =^.^= من و بی خوابی خیلی جذابی =^.^= من بمیرم تو انقدر خانومی ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ اومدی پیشم محو تو میشم =^.^= حالا با دستای من آرومی =^.^= من و بی خوابی خیلی جذابی =^.^= من بمیرم تو انقدر خانومی ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ دیگه با تو خوشبختی نزدیکه =^.^= با خودمم بدم نباشی که =^.^= اما میدونی واسه ی من اینجا =^.^= تو باشی همه چی رمانتیکه ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ همه میگن تو زیادشی =^.^= نمیشه که واسه من تو عادی شی =^.^= اگه دستات برای من وا شه =^.^= همین روزا عاشق من میشی ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ اومدی پیشم محو تو میش =^.^= م حالا با دستای من آرومی =^.^= من و بی خوابی خیلی جذابی =^.^= من بمیرم تو انقدر خانومی ♫ ♬♪♩♭♪ =^.^= **=^.^= ♫ ♬♪♩♭♪ اومدی پیشم محو تو میشم =^.^= حالا با دستای من آرومی =^.^= من و بی خوابی خیلی جذابی =^.^= من بمیرم تو انقدر خانومی