سلامـــــــــــــ خیلی خوش اومدین.. سالها پیش تو یه شهر کویری و زیبا دوتا فرشته نازنین و دوست داشتنی به دنیا اومدن این دو تا خواهر همینجور آروم و بی سر و صدا داشتن بزرگ میشدن(البته یکیشون خیلی شیطونی میکرد) که یه جای دیگه یه دختر دیگه بدنیا اومد البته بگما یه دختر خانم دوست داشتنی و مهربون دیگه هم بود که قبل همه این دخترها به دنیا اومده بود حالا بگذریم اینا هی بزرگ شدن و بزرگ شدن تا اینکه چهار سال پیش توی یه جایی به نام فضای مجازی با هم اشنا شدن و به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کردند همین دیگه ببخشید سرتون و درد اوردم الانـــــــ بعد گذشت چند سال و اندی تولد همون دوقلوهای دوستداشتنیه میترا جانمان و زیما جانمان دو تا خانم محترم و مهربون و دوست داشتنی که جونم میره واسشون خیلی دوستشون دارم تولدتون مبارک مهربون خواهرا ان شا الله همیشه شاد و سلامت و پیروز باشین @M!TRA @z!ma ______________ @سایه
اولش سهلااااااام عرض میکنم!!! رهگذر جونم تهش من نفهمیدم اصصن! اینا دوقلو هاعه واقعی عصطند یا نا!! ولی فک کنم عصطند!! و اینکه کوچیکه کدومه؟!:cautious::cautious::cautious: در هر حال میترای عزیز عو مهربون عو جان جانم! مدیر گلی عه ما!! تفلدت موارکاااااااااااااااااا! زیمای عزیز جان!که از وقتی من اومدم یه کم بودی بعدش رفتی امیدوارم زودتر برگردی! تفلدت موارکا!! :sneaky::sneaky: و خب کادوم::sneaky::sneaky::sneaky: :giggle::giggle::giggle:خب من ژرد دوس هستم!!:giggle::giggle::giggle: و خب دیدم سایه خانوم هم تگ شدن! هر چهارتوتنم! اهل شعرید!! گفتم شاعد مث خیلیا! از این دفترای شعرای منتخب خوب باچه! خیلی شاد باشید دیه خیلی!