16 عاذر روز ماهاس! روز دانشجو! روز همه ی دانشجو ها مبارک! روز کسایی ک صب ساعت هشت! شاعدم 7.5 کلاس دارن! روز یک قشر روانشناس بی نام که میدونن مخ هر استادی از کدوم مسیر زده میشه! یه جمله بیشتر از بکس نرم افزار میگم! (چون بقیه عو نمیشناسم به خوبیه خودمون!) تبریک به تویی ک سی پلاس باعد بلد باشی! تبریک به تویی تبریک میگم که طرف از پشت فون میخاد راه های ستینگشو ریز ریز حفظ باشی! بلدم نباشی میگه چی تو اون دانشگاه یادت میدن!؟ تبریک به اونایی ک هم رشته ای هاشون زیاده ولی تو بازار کار هنوز مهندس کمه!! بازم تو دانشگاه میگی اینم رشتس اومدم! نگو اصصهنشم! تبریک به دانشجوهای حقوق با اون درسای گاهی خشنشون![ تبریک به دانشجوهای زبان! با رشته ی پرزحمتشون! تبریک به دانشجوها عکاسی و موسقی به رشته ای ک همه از دور فک میکنن راحته! تبریک به دانشجوهای معماری با اون همه چیز میزای که اضافه تر از همه دسشونه! تبریک به مهندسای عمران با استاتیک و مقاومت مصالح! تبریک به بکس تربیت بدنی! یکی از یکی خوشتیپ تر! تبریک به بکس مدیریت!! تبریک به اونایی ک صنایع غذایی خوندن و دارن میخونن!:cool: تبریک به دانشجوهای مکانیک! که تو ایران براشون کار ریخته اصصن (خندههههه) تبریک به دانشجوهای علوم محض! تبریک به دانشجوهای پزشکی! که کللی ها عارزشونه هم رشتشون بشن! تبریک به دانشجوهای پرستاری! که خیلی سخته کارشون! و شایدم مظلوم واقع میشن! تبریک به دانشجوهای هنر! موفق باشین! تبریک به بکس باحال برق عو عو مخابرات عو قدرت عو عو کنترل عو الکترونیک! روز دانشجو فقط برای اونایی نیس که میرن دانشگاه که! هممون داریم دمبال یه دانشی میریم! تبریک به اونایی که دمبال دانش شاد کردن همه اند! تبریک به اونایی ک دارن چگونه پول دار عاوردن از بر میکنن! تبریک به اونایی که دارن چگونه زندگی کردن می عاموزن! تبریک به دانشجوهایی که دانش چگونه عاشق و سرزنده موندن می عاموزن! خب خیلی حرف زدم! تاپ فرومیا! روزتون مبارک! :درخت :درخت :درخت
منم تبریک میگم به همه دانشجوهای خوب و درسخون و واقعی این روز رو....به همه اونایی که الان دانشجو ان و همه کسایی که دوس دارن دوباره دانشجو بشن مثل من خدا بگم چیکارت نکنه دلی با این ادبیاتت...جونم بالا اومد تا خوندمش فقط دانشجوهای برق و الکترونیک؟ اقا برق فقط الکترونیک نیس که....عرض کنم خدمتتون که رشته مهندسی برق 4 تا گرایش داره الکترونیک مخابرات کنترل قدرت بعله اینطوریاس...خواستم یعنی دوباره یاداوری کنم که بنده مهندسی برق-مخابرات خوندم....در ضمن مخابرات سخت ترین گرایش برقه در جریان باشین و تازه توی گرایش های مخابرات، مخابرات میدان از همش سخت تره....یعنی بدونین دیگه کسی که مخابرات میدان خونده چیه دیگه
@ماهـور @بـرکـه @_helena_ @1999shayan.m @اوماچ @Eresa @auri و @N@vid.. الان دانشجو نیست؟..خب نباشه..دلم خواست تکش کنم : ))