به گزارش"۱۱نیوز"؛ در چارچوب دیدار برگشت پلی آف جام جهانی 2018، از ساعت 23:15 ایتالیا در میلان میزبان سوئد بود. آتزوری که در دیدار رفت با نتیجه یک بر صفر از زردپوشان شکست خورد در این جدال نیز با تساوی بدون گل بازی را به پایان رسانید تا پس از 60 سال از رسیدن به جام جهانی بازبماند. سوئد با این تساوی بلیت روسیه را خرید تا به یکی از نمایندههای اروپا لقب گیرد. گفتنی است فرداشب نیز در آخرین دیدار پلی آف جام جهانی، ایرلند در دوبلین میزبان دانمارک خواهد بود. این دیدار در مرحله رفت با تساوی بدون گل به پایان رسید.
جام جهانی بدون ایتالیا بی معنیه ایتالیا باید تو فوتبال سنتیش تغییر ایجاد کنه مخصوصا اینکه نسل درخشان فوتبالش دیگه همگی از فوتبال کنار رفتن. حیف....
واقعا حیف...خداحافظی بوفون یکی از غم انگیزترین خداحافظیای فوتبالی بود اونم به این شکل هر چند دو دوره اس که جام جهانی جذابیت قبل رو نداره اما بازم جام جهانی ایتالیا میخواد....حیف که از دیدن درخشش دوباره بوفون محروم شدیم....فک کنم نسل من هنوزم جام جهانی رو به امید دیدن بازیکنایی که بتونن مثل رونالدینیو، مالدینی، توتی، مایکل اوون، بکام، میشاییل بالاک، زیدان، کاسیاس و همه بازیکنای درخشان 2002 تا 2010 هیجان فوتبال رو القا کنن می بینن حیییف....
منم واقعا ناراحت شدم (صرفا به این خاطر که دوتا از دوستام طرفداره ایتالیا هستن وگرنه من خودم که اصلا فوتبالی نیستم )