آغاز کار گروه را می توان از سال 1966 دانست . قبل از این واترز ، میسن و رایت (سه هم دانشگاهی در لندن ) در قالبِ گروهی به نام سیگماشش فعالیت می کردند. با پیوستن بارت و باب کلوز به گروه ، بارت نام گروه را به پینک فلوید Pink Floyd که نام کوچک دو نوازنده قدیمی آمریکایی به نامهای فلویدکانسل و پینک اندرسون بود ، تغییر داد . پینک فلوید تا سال 1968 میلادی به این ترتیب به فعالیت خود ادامه داد و در این مدت دوآهنگی تکی و یک آلبوم به نام نی زنی بر دروازه های سپیده دم را منتشر کردند که تا حدودی موفق بودند. اما به تدریج رفتار بارت (مغز متفکر گروه ) غیر عادی شد. استفاده بی اندازه از مواد توهم زا (از قبیلLSD) موجب شد تا بارت تدریجأ سر به جنون گذارد. هرچند بسیاری تصور می کردند کار گروه با کنار رفتن بارت تمام شده است ، اما با دعوت از دیوید گیلمور گروه مجددأ اوج گرفت. اوج فعالیت هنری پینک فلوید بین سالهای 1971 تا 1984 بود هنگامی که گیلمور و واترز به یک زوج کاملأ موفق تبدیل شده بودند. آخرین آلبوم پینک فلوید با حضور واترز در سال 1984 منتشر شد چرا که بعد از آن واترز گروه را منحل اعلام نمود. اما گیلمور و رایت خواهان ادامه کار بودند و بعدها با دعوت از میسن ، پینک فلوید جدید را تشکیل دادند. بدون حضور واترز دو آلبوم موفق لغزش آنی در عقل و ناقوس جدایی را تا به امروز منتشر کرده اند.
Seesaw الاکلنگ سازنده: ریچارد رایت Marigolds are very much in love, but he doesn't mind گلهای همیشه بهار خیلی عاشق هستند اما او توجهی نمیکندPicking up his sister, he makes his way into the seas or land به همراه خواهرش یه دریا و خشکی میرودAll the way she smiles خواهرش در تمام مسیر می خنددShe goes up while he goes down, down در حالی که خواهرش بالا میرود او پاین میرود Sits on a stick in the river پسرک روی چوبی که بر بالای رودخانه قرار دارد مینشیندLaughter in his sleep و در خواب خنده اش می گیردSister's throwing stones, hoping for a hit خواهرش به امید زدن به هدف سنگی را پرت می کندHe doesn't know so then او در این مدت بیخبر میماندShe goes up while he goes down, down دخترک بالا میرود درحالی که او پایین و پایین میرودAnother time, another day زمان و روزی دیگرA brother's way to leave راه برادر از خواهر جدا میشودAnother time, another day در زمان و روزی دیگر She'll be selling plastic flowers on a Sunday afternoon دخترک در غروب روز آخر هفته ، گلهای پلاستیکی میفروشد Picking up weeds, she hasn't got the time to care علفها را میکندند و فرصت دلمشغولی نداردAll can see he's not there فقط میبیند که برادرش در آنجا نیستShe grows up for another man, and he's down او بزرگ میشودذ تا به مرد دیگری تعلق بگیردAnother time, another day در زمان و روزی دیگر A brother's way to leave راه برادر از خواهر جدا میشود Another time, another day روزی دیگر زمانی دیگرAnother time, another day A brother's way to leave راه برادر از خواهر جدا میشود.
قسمتي از متن اهنگ hey you: Hey you ! out there in the cold آهای! تویی که بیرون در سرما ایستاده ای Getting lonely, getting old, can you feel me تویی که تنها میشی،تویی که پیر میشی،میتونی منو حس کنی Hey you ! Standing in the aisles آهای تویی که در راهروها ایستاده ای With itchy feet and fading smiles, can you feel me با پاهایی که میخارند و لبهای بیرنگ،میتونی منو حس کنی Hey you ! don't help them to bury the light آهای!تو کمکشان نکن که روشنایی را به خاک سپارند Don't give in without a fight بیآن که بجنگی تسلیم مشو.
Grantchester Meadows Album: Ummagumma ترانهنویس و آهنگساز: راجر واترز Meadow به جایی گفته میشود که سرسبز باشد ،به خصوص اگر رودی کوچک در کنارش باشد. Grantchester هم نام روستایی در Cambridgeshire انگلستان است. Grantchester Meadows (Waters) 7:28 چمنزارای گرانچستر "Icy wind of night be gone this is not your domain" ای بادِ سردِ شب دور شو،اینجا حریمِ تو نیست In the sky a bird was heard to cry صدای شیوَن پرندهای در آسمان شنیده شد Misty morning whisperings and gentle stirring sounds نجواهای رازآمیزِ بامداد و صدای جنبشی آرام Belied the deathly silence that lay all around. سکوت مرگباری را برهم زد که همه جا را فراگرفته بود Hear the lark and harken to the barking of the dog fox Gone to ground. بشنو صدای چکاوک را،بشنو صدای پارسِ سگ را که روباه را به زمین گریزانده See the splashing of the kingfisher flashing to the water. مرغ ماهیخوار را ببین که چگونه در آب شیرجه میزند و آب به هر سو شَتَک میزند And a river of green is sliding unseen beneath the trees و رودی سبز و ناپیدا در زیر درختان پیش میخزد Laughing as it passes through the endless summer و میخندد، همچنان که میگذرد از میان تابستان بی پایان Making for the sea و راه به روی دریا میگشاید In the lazy water meadow I lay me down در چمنزارِ خیسِ تنبل ،من دراز میکشم All around me golden sun flakes settle on the ground دورتادورم لکههای زرین آفتاب بر زمین تابیده Basking in the sunshine of a bygone afternoon آرامیده در آفتابِ بعدازظهری از یاد رفته Bringing sounds of yesterday into this city room. صدای دیروز را به درونِ این اتاقکِ شهری می آورند Hear the lark harken to the barking of the dark fox Gone to ground. بشنو صدای چکاوک را،بشنو صدای پارسِ سگ را که روباه را به زمین گریزانده See the splashing of the kingfisher flashing to the water مرغ ماهیخوار را ببین که چگونه در آب شیرجه میزند و آب به هر سو شَتَک میزند And a river of green is sliding unseen beneath the trees و رودی سبز و ناپیدا در زیر درختان پیش میخزد In the lazy water meadow I lay me down در چمنزارِ خیسِ تنبل ،من دراز میکشم All around me golden sun flakes covering the ground دورتادورم لکههای زرین آفتاب بر زمین تابیده Basking in the sunshine of a bygone afternoon آرامیده در آفتابِ بعدازظهری از یاد رفته Bringing sounds of yesterday into this city room. صدای دیروز را به درونِ این اتاقکِ شهری می آورند Hear the lark harken to the barking of the dog fox Gone to ground. بشنو صدای چکاوک را،بشنو صدای پارسِ سگ را که روباه را به زمین گریزانده See the splashing of the kingfisher flashing to the water مرغ ماهیخوار را ببین که چگونه در آب شیرجه میزند و آب به هر سو شَتَک میزند And a river of green is sliding unseen beneath the trees و رودی سبز و ناپیدا در زیر درختان پیش میخزد Laughing as it passes through the endless summer making for the sea و میخندد، همچنان که میگذرد از میان تابستان بی پایان و راه به روی دریا میگشاید
Sorrow Album: A momentary lapse of reason آهنگ "اندوه" یا Sorrow یکی از آهنگهای پینک فلوید در آلبوم "A Momentary Lapse of Reason" می باشد که توسط دیوید گیلمور نوشته شده.فکر میکنم اول شعر رو نوشت و بعد برایش آهنگ ساخت.این آهنگ در دو آلبوم زنده گروه در سال های 1988 و 1996 هم قرار گرفته است. The sweet smell of a great sorrow lies over the land بوی خوش،اندوه طویلی بر زمین می گستراند plumes of smoke rise and merge into the leaden sky حلقه های دود بر میخیزند و در آسمان سربی در هم می آمیزند a man lies and dreams of green fields and rivers مردی خوابیده و خواب کشتزاران سبز و رودها را می بیند but awakes to a morning with no reason for waking اما در بامداد بی هیچ دلیل برای برخواستن، بیدار می شود He's haunted by the memory of a lost paradise او مونس خاطره ی یک بهشت گمشده است in his youth or a dream, he can't be precise دقیقا" نمی داند در جوانیش بوده یا در رویا he's chained forever to a world that's departed تا ابد به دنیای گذشته زنجیر شده It's not enough, It's not enough این کافی نیست، این کافی نیست His blood has frozen & curdled with fright خونَش یخ زده و از ترس لخته شده بود his knees have trembled & given way in the night زانوانش لرزیده و شب از پا درآمده بود his hand has weakened at the moment of truth در لحظه ی حقیقت دستانش سُست شده بود his step has faltered گامهایش متزلزل شده بود One world, one soul یک دنیا،یک روح Time pass, the river roll زمان میگذرد و روح میغلتد And he talks to the river of lost love and dedication و او با رود از عشق و ایثار میگوید and silent replies that swirl invitation و پاسخ های خاموشی می شنود که خواهش را برمی آشوبند flow dark and troubled to any oily sea و تیره و گل آلود به دریای چرب می ریزند a grim intimation of what is to be اشارتی شوم از آنچه باید روی دهد There's an unceasing wind that blows through this night بادی بی پایان از درون این شب می وزد and there's dust in my eyes, that blinds my sight و خاکی در چشمانم میریزد که کورم می کند and silence that speaks so much louder than words و سکوتی است که بس رساتر از کلمات سخن می گوید of promises broken از پیمان های شکسته می گوید
آلبوم :ای کاش اینجا بودی 1975 Pink Floyd Welcome to the Machine به (عصر) ماشین خوش آمدی __________________________________________________ Welcome my son, welcome to the machine خوش آمدی پسرم؛به ماشین خوش آمدی Where have you been? It's alright we know where you've been کجا بودی؟عیبی نداره ما میدانیم کجا بوده ای You've been in the pipeline, filling in time تو در خط لوله بوده ای برای وقتگذرانی Provided with toys and Scouting for Boys اسباب بازی بود و پیشاهنگی پسران You bought a guitar to punish your mum تو گیتاری می آوری تا مادرت را تنبیه کرده باشی And you didn't like school, and you know you're nobody's fool و مدرسه را دوست نداشتی و میدانی که کسی نمیتواند گولت بزند So welcome to the machine پس به ماشین خوش آمدی Welcome my son, welcome to the machine خوش آمدی پسرم به ماشین خوش آمدی What did you dream? It's alright we told you what to dream چه خوابی می دیدی؟عیبی ندارد. ما به تو گفتیم چه خوابی ببینی You dreamed of a big star, he played a mean guitar خواب یک ستاره بزرگ را دیدی که گیتار زدنش معرکه بود He always ate in the Steak Bar. He loved to drive in his Jaguar همیشه در استک بار غذا میخورد و او عاشق رانندگی جگوارش بود So welcome to the machine پس خوش آمدی به ماشین ________________________________________________________ آهنگ مورد علاقه من از این گروه فوق العاده چقدر این متن به واقعیت تبدیل شده we know where you've been امکان نظارت بر افراد با گوشی های هوشمندی که دارای جی پی اس و تکنولوژی های مشابه برای مکان نمایی اند we told you what to dream واقعا اینطور نیست؟رویاهامون بهمون دیکته نمیشه؟
Ibiza Bar I'm so afraid of the mistakes that I made از اشتباهایی که کردهام خیلی واهمه دارم Taking every time that I wake هربار که بیدار میشوم I feel like a hard-boiled and cut-up man احساس می کنم که بند از بدن من جدا شده So give me a time when the countries will lie on the storyline if kind پس به من فرصت بده وقتی که کشورها مهربان شدند درخط داستان قرارشان دهم Are days are made since the first page آیا روزها از صفحه اول روزنامه ساخته شده اند؟ I've lived every line that you wrote Take me down, take me down, from the shelf above your head So give me a time when the countries will lie on the storyline if kind من هرسطری را که نوشتهای زندگی کردهام مرا از قفسه بالای سرت پایین بیاور پس به من فرصت بده هنگامی که کشورها مهربان شدند در خط داستان قرارشان دهم And if I live on the shelf like the rest و اگر من بمانند بقیه در قفسه زندگی کنم And if love bleeds like a sad song و اگر عشق بمانند آوازی غمگین خونریزی کند Please pick-up your camera and use me again لطفاً دوربینت را بردار و دوباره مرا بکار بگیر And build me a time و پس به من مهلت بده So give me a time when the countries will lie on the storyline if kind Yeah پس بمن فرصت بده که اگر کشورها مهربان شدند در خط داستان قرارشان دهم
Fat old sun Album: atom heart mother مادرِ قلبِ اتمیآهنگِ Fat old sun از آلبومِ Atom Heart Mother پینک فلوید هست و جزوِ آهنگهایی هست که دیوید گیلمور ساخته نسخه اصلی موجود در آلبوم ۵ دقیقه هست اما در اجراهایِ زنده این آهنگ به ۱۴ دقیقه هم بطول انجامیده.. Fat old sun خورشید بزرگ کهنسال When that fat old sun in the sky is falling وقتی که خورشید بزرگ کهنسال از آسمان سقوط میکند Summer evenin' birds are calling پرندگان غروب تابستان آوازسر میدهند Summer's thunder time of year زمانِ غرش تابستانیِ سال The sound of music in my ears نوای موسیقی در گوشهایم Distant bells طنین ناقوسهای دوردست است New mown grass smells so sweet این چمنزار تازه پیراسته چه نوای خوشی دارد By the river holding hands کنار رود دست در دستان یکدیگر Roll me up and lay me down مرا بالا بینداز و در هوا بچرخان و بر زمین بخوابان And if you see Don't make a sound و اگر دیدی صدایت در نیاید Pick your feet up off the ground پاهایت را از زمین بلند کن And if you hear as the warm night falls The silver sound from a time so strange اگر بهنگام فروافتادن شب گرم صدایی سیمی را از زمانی بس عجیب شنیدی Sing to me Sing to me صدایم کن صدایم کن When that fat old sun in the sky is falling هنگامی که خورشید بزرگ کهنسال از آسمان افتاد Summer evenin' birds are calling پرندگان غروب تابستان آوازسر میدهند Children's laughter in my ears خندههای کودکان در گوشم طنینانداز میشود The last sunlight disappears آخرین پرتو آفتاب ناپدید میشود And if you see Don't make a sound و اگر دیدی صدایت درنیاید Pick your feet up off the ground پاهایت را از زمین بلند کن And if you hear as the warm night falls و اگر با فرودآمدن شبِ گرم The silver sound from a time so strange صدایی سیمی گونهای را از زمانی بس عجیب شنیدی Sing to me Sing to me صدایم کن صدایم کن When that fat old sun in the sky is... وقتی که خورشید بزرگ کهنسال از آسمان....
Keep TalkingComposer: david gilmour and richard wright این آهنگ از آلبوم اخر گروه پینک فلوید می باشد. Keep Talking به حرف زدن ادامه بده There's a silence surrounding me سکوتی من را فراگرفته I can't seem to think straight ظاهراً نمیتوانم درست فکر کنم I'LL sit in the corner در یک گوشه مینشینم No one can bother me کسی نمیتواند مزاحمم شود. I think I should speak now فکر میکنم که اکنون باید حرف بزنم My words won't come out right حرفهایم درست ادا نمیشوند I feel like I'm drowning حس میکنم که دارم غرق میشوم I'm feeling week now احساس میکنم ضعیف هستم But I can't show my weakness اما نمیتونم ضعفم رو نشون بدم I sometimes wonder گاهی اوقات متعجب هستم Where do we go from me که از اینجا به کجا میرویم Why won't you talk to me چرا با من حرف نمیزنی You never talk to me هیچ وقت با من حرف نمیزنی What are you thinking چه فکری میکنی What are you feeling چه حسی داری Why won't you talk to me چرا نمیخوای با من حرف بزنی You never talk to me هرگز با من حرف نمیزنی What are you thinking چه فکری میکنی Where do we go from here از اینجا به کجا میرویم I feel like I'm drowning حس میکنم دارم غرق میشم You know I can't breathe now تو میدونی الان نمیتونم نفس بکشم We're going nowhere به هیچ کجا نمیرویم We're going nowhere به هیچ کجا نمیرویم
jugband blues Album: A Saucerful of Secrets 1968 Jugband blues جاگبند بلوز It's awfully considerate of you to think of me there نهایت لطف توست که اینجا به من فکر میکنی and I'm most obliged to you for making it clear و بسیار رهین منت توام که این را روشن کردهای (شفافسازی کردهای) that I'm not there من اینجا نیستم and I never knew the room could be so big و من هرگز نمیدانستم که میتوان اینچنین سرسخت بود and I never knew the room could be so blue و من هرگز نمیدانستم که میتوان اینچنین غمگین بود and I'm grateful that you threw away my old shoes و بسیار ممنونم کهکفشهای کهنهام را دور انداختهای and brought me here instead dressed in red و درعوض من را با لباس گلی به اینجا آورده ای And I'm wandering who could be writing this song و در شگفتم که چه کسی شعر این اهنگ را نوشته I don't care if the sun don't shine برای من مهم نیست که خورشید ندرخشد I don't care if nothing is mine و برایم مهم نیست که آه در بساط ندارم and I don't care I'm nervous with you و برایم مهم نیست که از دست تو کلافه بشوم I'll do my loving in the winter من در زمستان به عشقم میرسم And the sea isn't green و دریا سبز نیست and I love the queen و من عاشق ملکه ام and what exactly is a dream و رویای واقعی چیست؟ and what exactly is a joke و راستی شوخی چیست؟