سلامممممممم حالتون چطوره؟ خوبید؟خوشید؟خوش میگذره؟ منوکه میشناسید اگر نمیشناسید کچل بشید الهی دندوناتونم در سن 90 سالگی بریزه خواستم بگم خیلی دلم برا قدیما تنگ شده برای همه کسایی که میشناختم حتی برای کسایی که ازشون بدم میومد یا از من بدشون میومد خیلیاتونو به اسم اینجا میبینم نمیدونم خودتونید یا فیک هستن خیلیاتونم شاید اسمتونو تغییر دادید و به صورت ناشناس اینجایید از همون بچگی انشام خوب نبوده نمیدونم باید چی بهتون بگم شما ببخش خیلی دوست دارم بدونم کدوم یکی از دوستان قدیمی اینجاست؟؟ الان تو چه دوره ای از زندگی هستید؟ دوستان جدید هم میتونن خودشونو به من معرفی کنن تا بشناسم
شیوا استقلالی چطوری؟=)) منو یادته؟ تو چت باکس حرف میزدیم هی میخواستی بری انجمن خودتون آخرم نرفتی همونجا نمک گیره ما شدی=)) داداش کایکو رو یادته؟=))
چیه مگه؟هشت تیکه؟ تبسم خوبم تو چطوری؟ بیا بگو شوهر کردی درس خوندی شاغلی بیکاری داری چیکار میکنی ای جان مگه ممکنه ترو یادم بره تو پسرم بودی ی زمانی تا این دخترای چش سفید ترو از مامانت دور کردن یاد اون روزا بخیر منم نمیشناسم شمارو ولی اشکال نداره باهم اشنا میشیم عزیزم
اخه اينستا داري همه چيو ميدوني دارم كار اموزي ميگذرونم واسه كنكور ارشد اماده ميشم كم كم داستاناي عجقولانه و اينا هم كه ميبيني شما چطوري