به به سلام رهایی که رو صندلی نشسته... جونم میترایی فداشم ۱_ ادرس دقیق خونه و دانشگاهتو بذار برام هم مورد دارم برا تحقیق هم خودم دارم میام مشهد آقا طلبیدن ... اینجا بذارم؟؟ اومدی مشهد بیا پارک ملت سه سوتِ میام ۲ _ تو کاربرای انجمن فکر میکنی کی به لحاظ اخلاقی کاملتره؟یعنی اگ مدیر بودی مدال اخلاق متعلق به کی بود؟(فقط یکی) شما عزیزم شما گلم ۳_یه اجرای زنده از گیتارت رو برام آپ کن بذار ببینم تو چه مایه هایی هستی؟ گیتارمو فروختم خاهر :banghead:داغ دلمو تازه نکن .. زدم تو کار تئاتر ۴_ دوست دارم بدونم اگ بخوای ازدواج کنی مهریه چی قرار میدی؟اصلا اعتقاد داری بهش؟ مهریه خونه فقط ، سکه مسخرس ۵_ اسم و فامیل همسایه سمت چپی و راستی خونه تون اگ ویلایی هست و اگ اپارتمان بالایی و پایینی بالاییمون آقای مشهدی ، بالاترش آقای واحدی، پایینیمون آقای جهانگیری ، پایین ترش حاج خانوم فامیلشو نمیدونم دیع بهش میگیم حاج خانوم ۶_اسم بهترین دوستت تو تاپ و اینکه چرا بهترین شده برات؟ فک میکنم مهدی سامیا، چون خیلی وقته باهم دوستیم ،خیلی حرفا رو ک با هیشکی نمیزدیم بهم زدیم ،دعوا و فوش و فوش کاری هم ک تا دلت بخاد @Mehdi.Samiya ۷_آقا ملاکهات برا ازدواج چیه؟گیر دادما :/ پول واسم مهمه خیلی . فازش هم مث خودم باشه . ملاک زیاد دارم . ولی خب اینا در مرحله ی اول بررسی میشه . اوکی نباشه رد میشه همون روز اول.
سلام خدمت رهای گرامی سلام برادر تقبل ا... 1. اگه رشته کنونیت نبود چه رشته میرفتی؟ بازیگری ،عکاسی ، روانشناسی 2. دوست ، همکلاسی یا فامیلی که بیشتر همه باهاش خوشی؟ پریوش 3. دوست ، همکلاسی یا فامیلی که بامعرفت تره؟ کلا کسی ک بی معرفت باشه دور و بر من جایی نداره . 4. اسم رمان زندگیتو چی میزاری؟ behind my smile 5. اهل سوتی هستی؟ اولین سوتی که اومد تو ذهنت چیه سوتی ک زیاد میدم ، خودمم باهاش میخندم .. یادم نی چیزی 6. تیکه کلامت؟ *سخل 7. نظرت راجع به ... - خودت: یه دختر مخ ردی خاص - من: یه پسر ساده و بی آلایش و احساسی - تاپ فروم: داره جون میگیره تازه - زندگی: حال نمیده 8. اگه به اندازه مورد نیاز پول تو جیبت باشه اولین کاری که میکنی یا اولین چیزیکه میخری چیه؟ لباس 9. کدومو دوس داری بری؟ گذشته؟ حال؟ آینده؟ آینده ی نزدیک 10. یه صفت بد خودت که دوسش نداری و یه صفت خوبت که عاشقشی بگو یکم دهنم پاره س ، خوشم نمیاد دارم روش کار میکنم صفت خووووب پرانرژی و شاد بودنم
سلام خوبی رهاجون ۱_رها اسم اقاس!چرا این اسمو خانواده برات انتخاب کردن؟ ۲_اگه یکی درعین اینکه خیلی دوستت داره .... اذیتت کنه...چه جوری باهاش کنارمیای؟ ۳_چندخواهربرادرین؟؟اسمهاشون؟؟چندمین فرزندی؟؟ ۴_به چه ورزشی علاقه داری؟؟هفته ای چندروزبه ورزش اختصاص میدی؟؟ ۵_چه کاری باعث هیجانت میشه؟؟ بازم میام
خب بنام خدا چطوری رهاااااا اهم 1. چند تا پسرو تاحالا زدی کشتی؟ 2. کیو اینجا خیلی دوست داری؟ 3. تاحالا به ازدواج فک کردی؟ 4. سیگار میکشی؟ 5. تک فرزند؟ 6. از کدوم دسته آدمایی؟ 7. باورت چیه؟ 8. از زندگیت راضی ای؟ 9. تاحالا ازین شکست عشقیا خوردی؟اسم طرفم بگو 10. از کدوم حزبی؟
وای ببین کی اینجاس رَهااا هاهاهاها خب با سوالای کلیشهای شروع میکنیم تا آخرشم همینجوری پیش میره بیوگرافی کامل خودت رو بگو؟ - قزن چیست؟ - دستبند یا انگشتر؟ - گردنبند یا گوشواره؟ - ریمل یا رژ ؟ - ایوروشه یا نیوا؟ - شال یا روسری؟ - پارک یا سینما؟ - آل پاچینو یا روبرت دنیرو؟ - چشم یا ابرو؟ - آنجلینا جولی یا نیکل کیدمن؟ - خوابت سنگینه یا سبک؟ - قلقلکی هستی؟ - سرت بره چیت نمیره؟ - کشتی / هواپیما / قطار ؟
چند بار تصادف کردی ؟ بدترینشو شرح بده ! دوس داشتی کی باشی که الان نیستی ؟ اگه بخوایی یکیو از زندگیت delet کنی ، اون کیه ؟ خواب هات چه رنگی اند؟بهترین خوابی که دیدی؟آخرین خوابی که دیدی؟ هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟ چه نوع سبك موسيقي رو ميپسندي؟خواننده ی مورد علاقت؟ پر تكرارترين نصيحتي كه تا حالا شنیدی چی بوده؟ ازشکست می ترسی یانه؟چرا؟ یه جوک بگو! اگه توی یه مهمونی رودربایستی دار غذایی که ازش متنفری رو جلوت بذارند چیکار میکنی؟ بهترین داروی حسودی چیه؟ خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟ با همین شناختی که داری از کدوم اخلاق من بدت میاد؟
سلام خوبی ؟ وقتت بخیر *** - تصویر تو از یه دنیای ایده آل تو ذهنت؟ - اگه میتونستی برای همیشه در جریان و روایت یک فیلم یا کتاب زندگی کنی، کدوم فیلم یا کتاب رو انتخاب میکردی؟ - مهم ترین اصلی که بهش پایبندی چیه ؟ - دوست داری چه کلمه ای رو از ادبیات جهان حذف کنی؟ - برابری یا آزادی؟ کدوم رو به اون یکی مقدم میدونی؟ چرا؟ - زندگیت چه رنگیه ؟ چرا ؟ *** مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی
اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟ :banghead::banghead::banghead::banghead:ذهن چیه؟ خدا: عظمت کهکشان ها مادر: چیز خوبی میتونه باشه پدر: عشــــــــــق تهران: آلودگی دانشگاه: خوش میگذره غذای دانشگاه: برا تنوعش خوبه میدان آزادی: خرید: انرژی پلاس عید: عید شما هم مبارک چاپلوسی: منزجر کننده و مشمئز کننده سینما: آینده م حراست: هـــــــــــــوووووووففففففففف خانومای کلاستون: یه مشت حسود عقده ای آقایون کلاستون: کلاسمون پسر ندارع ، ولی پسرای دانشگامون بامزه ن 13بدر: سبزه گره زدن سال95: امسال چه سالیه ؟ خوابگاه: :wonder: خوابگاه دختران مسئول خوابگاه: :wonder: کی ؟ ایران: زیباترین کشور چه چیزی به زندگیت ارزش میده؟ هدف هام چه فصلی رو دوست داری؟ پاییز اولین باری که بچه های کلاس رو دیدی چه حسی داشتی؟ حس بد جو کلاس رو چه جوری میبینی؟ اصلا خوشم نمیاد از چه تیپ آدمها با چه اخلاقی بیشتر خوشت می آید؟ معرفت واسم خیلی مهمه ، خول و دیوونه
سلام خوبی رهاجون سلام قربونت شما خوبی؟ ۱_رها اسم اقاس!چرا این اسمو خانواده برات انتخاب کردن؟ آقاها اومدن خراب کردن اسم منو -____- از این اسم 2 تایی هاس مناسب برای هر جنسی، مث ارمیا، عزت، و ... ۲_اگه یکی درعین اینکه خیلی دوستت داره .... اذیتت کنه...چه جوری باهاش کنارمیای؟ دوس داشتنش بخوره تو سرش ،کسی ک یکیو دوس داره اذیتش نمیکنه، حذفش میکنم از زندگیم ۳_چندخواهربرادرین؟؟اسمهاشون؟؟چندمین فرزندی؟؟ از اون سوالا بوداااا!3 تا داداش بزرگتر دارم . حمید،حامد،سعید ۴_به چه ورزشی علاقه داری؟؟هفته ای چندروزبه ورزش اختصاص میدی؟؟ رقص . روز درمیون باشگاه میرم ۵_چه کاری باعث هیجانت میشه؟؟ ورزش، خرید، دور دور با ماشین و لایی کشی و موزیک حصین بلنددددددد بازم میام منتظرم
خب بنام خدا آبجوش بیارید چطوری رهاااااا خوووووووبممممممم به کوری چشم تو اهم 1. چند تا پسرو تاحالا زدی کشتی؟ کشتن فیزیکی نداشتم وگرنه الان از بند13 باید ج سوالا رو میدادم. ولی جورای دیگه زیاد بوده ...نمیتونم بشمرم 2. کیو اینجا خیلی دوست داری؟ میترا 3. تاحالا به ازدواج فک کردی؟ هر دفعه ای ک خاستگار میخاد بیاد مجبور میشم فکر کنم متاسفانه 4. سیگار میکشی؟ نه ، مگر ک در شرایط خاص 5. تک فرزند؟ تک دختر 6. از کدوم دسته آدمایی؟ صد دانه یاقوت دسته به دسته 7. باورت چیه؟ باور ب چی خو 8. از زندگیت راضی ای؟ آره ، راضی تر هم میشم 9. تاحالا ازین شکست عشقیا خوردی؟اسم طرفم بگو پوووووووووووف این چی میگه ؟ 10. از کدوم حزبی؟ حزب باد