الان تاپيك كي چجوري چه فرقي با تاپيك صندلي داغ داره اونوقت ...!؟ توي تاپيك صندلي داغ علاوه بر اين سوالات، بيشتر سوال ميشه و بيشتر ميشه با اشخاص اشنا شد بنظر من تاپيك صندلي داغ رو بهتر مديريت كنين خيلي بهتره تا چنين تاپيكهاي مشابه ايي زده بشه ...
سلام وقتتون بخیر این یه تاپیک کاملا متفاوت با صندلی داغ ِ ! صندلی داغ کاربرا سوال میپرسن و یک شخص جواب میده ، اینجا یک کاربر انتخاب میشه سایر دوستان با توجه به شناختشون نسبت به اون کاربر به سوالات پاسخ میدن !
سلام تشكر از شما ببخشيد انگار نتونستم منظورمو خوب برسونم منظورم اين بود كه اين سوالاتي كه شما انتخاب كرديد ، در صندلي داغ هم از شخص پرسيده ميشه شما اگه تشريف ببرين تاپيك صندلي داغ ميتونين همين سوالات را مابين سوالات دوستان مشاهده كنيد بهرحال ... موفق باشيد
سلام دوست عزیز صندلیه داغ همچین سوالاتی پرسیده میشه و شما درست میگی ولی صندلیه داغ نظر خوده فرد نسبت به خودشه یعنی خودش میگه من اینجوریم من اونجوریم ولی این تایپک نظر دیگران نسبت به شخص انتخاب شده است
کلیکـ مجدد به این تاپیک مراجعه کنید که متوجه روند تاپیک بشید صندلی داغ از یک شخص سوال میشه اینجا در مورد یک شخص به یه سری سوال پاسخ داده میشه مچکرم، همچنین شما