دیشب یه کلیپ دیدم دلم گرفت،خدایا هیچ پدر مادری رو شرمنده ی بچه هاشون نکن. آمینی از ته دل برای همه ی دعاهای قشنگتون
.: میگن تو شب های قدر فرشته ها از آرزوی آدما قصه میگن واسه خدا ؛ خدا کنه همین حالا ! رویاتون هرچی باشه ، گفته بشه پیش خدا ...
به حق این شبها به حق مظلومیت امام علی (ع) هر چه زودتر ظهر امام زمان را شاهد باشیم که به خدا قسم استجابت همه ی آرزوهایتان در گرو همین دعاست الهی آمین یا رب العالمین
کن عنایت بار اِلها سائل این خانه را این منم در میزنم بگشا در کاشانه را خدای من…. آمدم پیش تو با فرط گناهم ربّنا لیلة القدر است و من نامه سیاهم ربّنا خدای من…. آمدم تا بگذری از جرم بی پایان من حیّ من معبود من یکتای من یزدان من خدای من…. نامه ی اعمال من با تباهی ها قرین کن گذر از بنده ات حقّ امیرالمومنین خدای من… کن گذر از ما به حقّ ناله های حیدری که نمی آید دگر سوز صدای حیدری علی جانم…
خداوندا! ای آگاهترین و مهربانترین به حال بندگانت! در این شبی که زندگیمان را تقدیر میکنی، حالمان را تکانی بده که شیرینیهایش ته نشین شده است... آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است یا رب این تاثیر دولت در کدامین کوکب است تا به گیسوی تو دست ناسزایان کم رسد هر دلی از حلقهای در ذکر یا رب یا رب است
به حث این شبهای عزیز دوستای تاپ فرومیمو! اصصن دوستای مجازیم! شاد باشن! خدایا هیچ بچه ای درد کشیدن پدر مادرشو نبینه! خدایا هیچکی اولین نفری نشه که خبر بد عو میشنوه! خدایا شبکه چهار جذاب بشع!