1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

میخوانم تو را....(صحیفه سجادیه)

شروع موضوع توسط M!TRA ‏4/6/17 در انجمن دینی مذهبی

1. Red Sparrow مدیر بازنشسته☕ کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    118

میخوانم تو را به نام بزرگت و تنها از تو میخواهم ای مهربانترین مهربانان...

بَلِّغ بایمانی اَکمَل الایمانَ و اجْعَل یقینی افضل الیقین....
    خدایا؛ ایمانم را به کامل‌ترین درجه ایمان برسان و یقینم را بهترین یقین قرار ده.

و انْتَه به نیتی الی اَحْسَنِ النیّات و به عملی اِلی اَحْسَنِ‌الأعمالِ....

پروردگارا؛ فرجام نیتم را بهترین نیت‌ها بگردان و عملم را به بهترین اعمال برسان...

[​IMG] [​IMG]

P/A، m naizar، وضعیت سفید و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Red Sparrow مدیر بازنشسته☕ کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    118
    اللَّهُمَّ إِنيِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَيَجَانِ الْحِرْصِ، وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ، وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ، وَ ضَعْفِ الصَّبْرِ، وَ قِلَّةِ الْقَنَاعَةِ، وَ شَكَاسَةِ الْخُلُقِ، وَ إِلْحَاحِ الشَّهْوَةِ، وَ مَلَكَةِ الْحَمِيَّۀ.

بار خدايا به تو پناه مي برم از حرص و تندى خشم و تسلّط حسد و سستى صبر و شكيبائى و كمى قناعت و بد خوئى و افراط (تجاوز از حدّ) خواهش نفس، و غلبه حميّت...

P/A، وضعیت سفید و m naizar از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. Red Sparrow مدیر بازنشسته☕ کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    118

يَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ كَاشِفَ الْغَمِّ، يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّي، وَ اكْشِفْ غَمِّي.

ای زداینده‌ ی اندوه و برطرف کننده غم،‌ای رحمن دنیا و آخرت و رحمت آورنده در دو دنیا، بر محمد و آلش درود فرست، و اندوه مرا برطرف ساز، و غم دلم را بزدای،‌

m naizar، وضعیت سفید و P/A از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. Red Sparrow مدیر بازنشسته☕ کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    118
    فَصَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَافْتَحْ لى يا رَبِّ بابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِكَ، وَاكْسِرْ عَنّى سُلْطانَ الْهَمِّ بِحَوْلِكَ، وَ اَنِلْنى حُسْنَ النَّظَرِ فيما شَكَوْتُ، وَ اَذِقْنى حَلاوَةَ الصُّنْعِ فيما سَاَلْتُ، وَ هَبْ لى مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنيئاً،

پس بر محمد و آلش درود فرست، ای پرورگار من! در آسایش را به رویم باز کن، و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من
    بشکن، و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن، و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان، و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما...

وضعیت سفید، m naizar و P/A از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. Red Sparrow مدیر بازنشسته☕ کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    118

پروردگارا
    قلب مرا نسبت به آنچه نزد توست مطمئن گردان مرا به کارهایی وادار کن که خواص را به آنها وادار میکنی
    آن هنگام که عقل از بندگی تو غفلت میکند،قلبم را از یادت پر کن​
    و در من و برای من بی نیازی ، عفت ، آرامش ، عافیت ، صحت ، گشایش ، اطمینان و سلامتی را جمع گردان...​

m naizar، وضعیت سفید، mahsa68 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.