میخوانم تو را به نام بزرگت و تنها از تو میخواهم ای مهربانترین مهربانان... بَلِّغ بایمانی اَکمَل الایمانَ و اجْعَل یقینی افضل الیقین.... خدایا؛ ایمانم را به کاملترین درجه ایمان برسان و یقینم را بهترین یقین قرار ده. و انْتَه به نیتی الی اَحْسَنِ النیّات و به عملی اِلی اَحْسَنِالأعمالِ.... پروردگارا؛ فرجام نیتم را بهترین نیتها بگردان و عملم را به بهترین اعمال برسان...
اللَّهُمَّ إِنيِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَيَجَانِ الْحِرْصِ، وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ، وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ، وَ ضَعْفِ الصَّبْرِ، وَ قِلَّةِ الْقَنَاعَةِ، وَ شَكَاسَةِ الْخُلُقِ، وَ إِلْحَاحِ الشَّهْوَةِ، وَ مَلَكَةِ الْحَمِيَّۀ. بار خدايا به تو پناه مي برم از حرص و تندى خشم و تسلّط حسد و سستى صبر و شكيبائى و كمى قناعت و بد خوئى و افراط (تجاوز از حدّ) خواهش نفس، و غلبه حميّت...
يَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ كَاشِفَ الْغَمِّ، يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّي، وَ اكْشِفْ غَمِّي. ای زداینده ی اندوه و برطرف کننده غم،ای رحمن دنیا و آخرت و رحمت آورنده در دو دنیا، بر محمد و آلش درود فرست، و اندوه مرا برطرف ساز، و غم دلم را بزدای،
فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَافْتَحْ لى يا رَبِّ بابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِكَ، وَاكْسِرْ عَنّى سُلْطانَ الْهَمِّ بِحَوْلِكَ، وَ اَنِلْنى حُسْنَ النَّظَرِ فيما شَكَوْتُ، وَ اَذِقْنى حَلاوَةَ الصُّنْعِ فيما سَاَلْتُ، وَ هَبْ لى مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنيئاً، پس بر محمد و آلش درود فرست، ای پرورگار من! در آسایش را به رویم باز کن، و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن، و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن، و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان، و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما...
پروردگارا قلب مرا نسبت به آنچه نزد توست مطمئن گردان مرا به کارهایی وادار کن که خواص را به آنها وادار میکنیآن هنگام که عقل از بندگی تو غفلت میکند،قلبم را از یادت پر کنو در من و برای من بی نیازی ، عفت ، آرامش ، عافیت ، صحت ، گشایش ، اطمینان و سلامتی را جمع گردان...