[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یکی هست، تو قلبم، که هر شب واسه اون می نویسمو اون خوابه [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]نمی خوام بدونه واسه اونه که قلب من اینهمه بی تابه[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه کاغذ، یه خودکار، دوباره شده همدم این دل دیوونه [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه نامه، که خیسه پر از اشکه و کسی بازم اونو نمی خونه [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه روز همین جا توی اتاقم یکدفعهگفت، داره میره [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]چیزی نگفتم آخه نخواستم دلشو غصه بگیره [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]گریه می کردم درو که می بست، می دونستم که می میمرم [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]اون عزیزم بود، نمی تونستم جلوی راهشو بگیرم [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]می ترسم یه روزی برسه که اونو نبینم، بمیرم تنها [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]خدایا کمک کن نمی خوام بدونه دارم جون می کنم اینجا[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]سکوته اتاقو داره میشکنه تیک تاک ساعته رو دیوار[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دوباره نمی خواد بشه باور من که دیگه نمی یاد انگار[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif][/FONT]