1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

♥❤ به نظر شما آدم فقط یکبار عاشق میشه؟ ❤♥

شروع موضوع توسط ****FERESHTEH**** ‏18/1/17 در انجمن سـرگـرمـی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113

به نظر شما اگه آدم عاشق بشه و به هر دلیلی تو عشقش شکست بخوره و یا عشقش از دنیا بره ، میتونه باز عشق بشه؟

آخرین ویرایش: ‏18/1/17
    DΞlλr®ληη، af3hin، OnlineBoy و 10 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    dancer , theater , teacher
    خودم که تجربه ای در این زمینه ی چند عشقی ندارم خداروشکر
    ولی یه دوستی دارم کلا عاشق همه میشه :d
    جدیده رو که پیدا میکنه میگه ای باابا قبلیا سوتفاهم بودن الکی فکر میکردم عاشقشونم، دیگه این یکی عشق اصلیمه!:bored:
    قابلیت رو دارن یه سریا!

اما خب فک میکنم اگه عشق واقعی باشه دیگه هیچوقت نمیتونی به کسی دیگه حتی نگاه کنی.
    مخصوصا اگ ازش هیچ بدی ندیده باشی،
    اونایی ک شکست عشقی میخورن و خیانت و اینا ، خب میتونن به نفر بعدی که بهتر باشه فکر کنن.
    ولی اگ با خوبی از دنیات بره دیگه هیچوقت نمیتونی ..
    شاید به ظاهر یه نفرو خوشت بیاد ، ولی بازهم ته دلت عمیقا عشقتو میبینی و میخای!

خیلی از زندگی ها بخاطر همینجور چیزا بهم میخوره! که طرف قبل ازدواج عاشق یکی بوده و بهش نرسیده حالا صرفا اسمش رفته تو شناسنامه یکی دیگه!

DΞlλr®ληη، OnlineBoy، ****FERESHTEH**** و 9 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    136
    آدما یه بار از ته دل عاشق میشن "فقط یک بار"
    شاید خیلیا تو زندگیشون بوده که دوستشون داشتن و به اشتباه فکر میکردن عاشقشن اما 《دوست داشتن و عاشق بودن》دوتا مقوله‌ی جدا از همه .
    آدما یک بار عاشق میشن و اگه به هر دلیلی تو عشقشون شکست بخورن نفره بعدی که میاد فقط شبیه به نفره اول بوده و به خاطره همین فکر میکنن دوباره عاشق شدن.

OnlineBoy، ****FERESHTEH****، m naizar و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113

آدم ها رو نمیدونم ، اما فرشته ها فقط یکبار :p:>

جواد 1357، OnlineBoy، m naizar و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    اول لازمه بگید تعریفتون از عاشقی چیه !!!

OnlineBoy، m naizar، M!TRA و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    شماچی برداشت کردی ؟ همونو واسمون بگو

OnlineBoy، Αli язza، m naizar و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    راستش به نظرم آدما عاشق یه خصوصیت در طرف مقابل میشن . حالا ممکنه ظاهری باشه یا اخلاقی و به اصطلاح معنوی باشه . حالا سوال اینه . آیا اون خصوصیت در اون شخص منحصره ؟ مثلا کسی که عاشق ظاهر یه نفر میشه ، آیا نمیشه یه خوشگلتر و خوشتیپتر رو پیدا کنه ؟ یا کسی که عاشق مثلا مهربونیه یکی میشه ، آیا مهربونتر از معشوقه ی او نیست !؟ یا هر خصوصیت دیگه ای . ممکنه یه نفر بگه من از مجموع خصوصیات این شخص خوشم اومده و عاشقش شدم . خب آیا همون خصوصیات به شکل بهرتش و کاملترش در یکی دیگه نیست که آدم عاشقش بشه ؟! ببخشید طولانی شد . خلاصه اینکه این خیلی ادعای بزرگیه که بگیم نه نمیشه دوباره عاشق شد .

آخرین ویرایش: ‏5/2/17
    OnlineBoy، Αli язza، m naizar و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. Red Sparrow مدیر بازنشسته☕ کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    118

عشق یک حادثه ست یه اتفاق بزرگ که قلبی رو منقلب میکنه و یه اتفاق در اولین زمان پیدایش تمام ابعاد روحی و فیزیکی یه فرد رو تحت الشعاع قرار میده پس اگ حتی بپذیریم تکرر و پیدایش بعدی این حادثه رو باز هم هر اتفاقی در اولین مرحله ی وجود تاثیر گذار هست پس عشق اون اتفاق قشنگی هست که اگ در هر مرحله ای ایجاد بشه قطعا فاز دومی نخواهد داشت....هر تکرار دگ دقیقا یک تکرار خواهد بود نه یک حادثه ی جدید....پس به نظر من ادعای بزرگی نیست....
    در مورد صفات معشوق من فکر میکنم....این صفات در عین سادگی و در عین شاید عادی بودن در نگاه اغیار ..تو نگاه خود عاشق فقط یکی ست...این هوا وقتی تو دل عاشقی قرار گرفت دو نفره ست...سومی وجود نداره...پس به لحاظ اخلاقی و صفاتی هم معشوق همون حس هوای دو نفره ست...بهترین و زیباترین صفات فقط در معشوق هست...شاید تمام ادمهای دور و اطراف مهربون باشن ولی جنس محبت معشوق در نگاه عاشق متفاوته....معشوق شخص خاصی نیست اما اون نگاه عاشق هست که به معشوق هویت خاص میده..

اگر در دیده ی مجنون نشینی
    به غیر از خوبی لیلی نبینی
    و در جایی:
    تو مو میبینی و من پیچش مو
    تو ابرو من اشارتهای ابرو
    ....

OnlineBoy، ✯ƲคƝIค✯، Αli язza و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرف شما کاملا درسته . به همین خاطر هم گفتم باید دید تعریف هر کس از عشق و عاشق شدن چیه .

OnlineBoy، Αli язza، ****FERESHTEH**** و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    118
    نه اگر منظورتون انسانها هستن نه انسانها هر چند وقت یک بار عاشق میشن ولی خدا کنه عاشقانه هامون عاقلانه باشه

OnlineBoy، Amin_110، M!TRA و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.