سلام من ترجمه آهنگ american pie از مدونا رو میخوام ... کسی هست اینو داشته باشه یا بتونه ترجمه کنه؟ خیلی ممنون
تقدیم شما، چون خیلی دوست دارم این شعر رو خودم نوشتم و ترجمه کردم امیدوارم خونده بشه a long long time ago I can still remember now that music used to make me smile and I knew that if I had my chance I could make those people dance and maybe they'd be happy for a while خیلی خیلی وقت پیش که من به یادش دارم هنوزم موسیقی مجبورم می کرد که لبخند بزنم و من می دونستم که که اگر فرصتی داشته باشم می تونم اون مردم رو برقصونم و شاید اونها برای مدتی شاد و راضی باشن did you write the book of love? and do you have faith in god above if the bible tells you so! and do you believe in rock and roll and can music save your mortal soul and can you teach me how to dance real slow? آیا تو کتاب عشق رو نوشتی؟ و آیا تو به خدای بالای سر اعتقاد داری؟ البته اگر در انجیل نوشته شده باشد! و آیا تو به بزن و برقص اعتقاد داری؟ و آیا موسیقی می تونه روح میرای تو رو نجات بده؟ و آیا می تونی خیلی آرام رقصیدن رو به من یاد بدی؟ well I know that you're in love with him cause I saw you dancing in the gym you both kicked off your shoes man I dig those rythm and blues I was a lonely teenage bronken buck with an incarnation and a pick up truck but I knew that I was out of luck the day the music died من می دونم که عاشقش هستی دیدم که باهاش توی سالن ورزش می رقصیدین هر دوتاتون کفشاتونو با شوت کردن از پاتون در آوردین (کنایه از لذت بسیار زیاد) پسر من چقدر دلم برای آن ریتم ها و موسیقی های غمناک تنگ شده من یک نوجوان عصبی تنها بودم و یک تجسد(مجسمه ی مسیح بر صلیب یا ...) و یک وانت داشتم ولی فهمیدم که دیگه روی شانس نیستم روزی که موسیقی مرد I started singing: bye bye miss american pie drove my chevy to the levy but the levy was dry and good old boys where drinking whisky and rye singing this could be the day that I die this could be the day that I die من شروع به خواندن کردم: خداحافظ خانم کیک آمریکایی(آرزوهای شیرین و دلخواه و روش زندگی که قرار بود اغنا کننده باشد) با شورولتم رفتم توی دریاچه ی سیل بند ولی دریاچه خشک بود و جوونای قدیم داشتن ویسکی و رای(نوعی مشروب) می خوردن و می خوندن که امروز می تونه روز مرگم باشه (چیزی از دنیا نمی خوام دیگه ) امروز می تونه روز مرگم باشه I met a girl who sang the blues and I asked her for some happy news but she smiled and turned away با دختری آشنا شدم که شعرهای غمگین رو می خوند و ازش درباره ی خبرای خوش پرسیدم ولی لبخند زد و برگشت به سمت دیگه well I went down to the sacred store where I heard the music years before but the man there said the music wouldn't play well now in the streets the children scream the lovers cry and the poets dream but not a word was spoken the church bells' arm were broken and the three men I admire the most the father son and the holy ghost caught the last train for the coast the day the music died من رفتم به مغازه ی مقدس جایی که سالها پیش موسیقی را شنیدم اما مردی که آنجا بود گفت که موسیقی دیگر پخش نمی شود خوب، حالا در خیابان ها کودکان جیغ می کشند عاشقان فریاد می زنند و شاعران رویا می بینند اما حتی یک کلمه گفته نمی شود دسته ی زنگ کلیساها شکسته است و سه مردی که از همه بیشتر تحسینشان می کنم پدر و پسر و روح القدس آخرین قطار را به سمت ساحل سوار شدند در روزی که موسیقی مرد we started singing bye bye miss american pie...
من با اینایی که قرمز رنگ کردم مشگل دارم و خوب متوجه نمیشم... واقعا معنیش همینه man I dig those rythm and blues I was a lonely teenage bronken buck with an incarnation and a pick up truck but I knew that I was out of luck the day the music died پسر من چقدر دلم برای آن ریتم ها و موسیقی های غمناک تنگ شده من یک نوجوان عصبی تنها بودم و یک تجسد(مجسمه ی مسیح بر صلیب یا ...) و یک وانت داشتم ولی فهمیدم که دیگه روی شانس نیستم روزی که موسیقی مرد I started singing: bye bye miss american pie drove my chevy to the levy but the levy was dry and good old boys where drinking whisky and rye singing this could be the day that I die this could be the day that I die من شروع به خواندن کردم: خداحافظ خانم کیک آمریکایی(آرزوهای شیرین و دلخواه و روش زندگی که قرار بود اغنا کننده باشد) با شورولتم رفتم توی دریاچه ی سیل بند ولی دریاچه خشک بود و جوونای قدیم داشتن ویسکی و رای(نوعی مشروب) می خوردن و می خوندن که امروز می تونه روز مرگم باشه (چیزی از دنیا نمی خوام دیگه ) امروز می تونه روز مرگم باشه
آره معنیشون همینه منتها بعضی هاشون اصطلاح هستن بعضی ها هم معنای استعاری دارن مثلا اون که میگه با یه تجسد اشاره داره هم به بدن مسیح بر صلیب که بهش تجسد گفته میشه و هم خودش که تجسدی از بودنه ... اگر دقیق تر بگی دقیق تر می تونم بگم اون جا که میگه با شورولتم رفتم توی دریاچه ... منظورش نوعی خودکشیه که با عدم امکانش مواجه میشه بعد میبینه که یه عده پیرمرد وایسادن و انگار خودشه که تمام عمرش تو همون سیل بند خشک خواهد بود و آرزوی مرگ میکنه ...