گاهی با خودم میگم رفیق کسیه که منو توی سختی و مشکلات تنهام نذاره یه روزه دیگه میگم رفیقم کسی هست که لبخنده گنده به لبام بیاره! حتی وقنایی که ناخوشم فرداش میگم اصنم اینطور نیست. بحث سره وفاداریه! باید ببینم چند ساله باهاش دوستم. وقتی بحثی پیش بیاد طرفمو میگیره با نه؟ وقتی خل و چل بازی در میارم پا به پام خل میشه؟ اصن قد من دنیا رو می فهمه؟ میتونم روش حساب کنم؟ و هزار جو فکره دیگه. کاره ما آدم ها همیشه همینه. قضاوت کردن های خواسته و ناخواسته. خدا برای اینطور مواقع یه حرف خیلی قشنگی گفته : " آدمی پیوسته از حالی به حالی دگر دگرگون می شود " هر روز و هر ساعت و هر لحظه ماها مدام در حال تغییریم. در همه مورد! احساسات، عقل و منطق، درک و بینش و .. خیلی خوب میشه اگه کنار همه زرق و برق ها و اتفاقات ریز و درشت روزمره یا یهویی که واسمون پیش میاد؛ یادمون نره که حالمون چطوره؟ خودمون کی هستیم و خواسته هامون چیه. خواسته هامون از خودمون خونواده دوست هامون و .. عمیقاً فکر کنیم. ارزش بدیم، قدر بمونیم، لیاقت داشته باشیم، جسور باشیم، بیان کنیم! عشق بورزیم .. و نترسیم از هیچی! اما تو .. می دونم که عمیقاً حرف هایی که گفتمو فهمیدی. اصن تو همیشه میفهمی! خیلی فکر کردم که چطور بیان کنم یا با چه اسمی صدات کنم .. نفهمیدم از صبوریت بگم یا رفاقتت؟ از مهربونیت چطور؟ یا شایدم از خاطرات خوب و بد .. نمیدونم .. هنوزم نمیدونم .. نه من توی حالیم که بتونم شاعرانه و خوب حرف بزنم و نه تو حوصله شنیدن خوبی های تکراری رو داری .. اما با همه این پراکنده نویسی ها یه چیزی رو خوب میدونم! همه این سال هایی که گذشت نه فراموش میشه و نه تموم! زندگی کن. اشتباه بد نیست اما تکرار اشتباه چیزه بدیه. پس یه خط مستقیم نباش! یه راه جدید ارزش امتحان کردنو داره :) داشت یادم می رفت! سلام بهنام تولدت مبارک کلیک Trying to fit your hand inside of mine When we know it just don't belong There's no force on earth Could make me feel right, no Trying to push this problem up the hill When it's just too heavy to hold Think now's the time to let it slide So come on let it go Just let it be Why don't you be you And I'll be me And I'll be me :) @Behzad
پوفف:confused: چقدر تایپ کردی دروغ چرا.نخوندم فقط دیدم دوستان تولد رو تبریک گفتن:cool: من هم تبریک میگم،ایشالا تولد 147 سالگیت