اپ دوست داشتنی musixmatch یه قابلیت خیلی جالبی داره، اون هم ساختن Lyrics Card از لیرکس آهنگ موردعلاقهتونه. شما میتونید همزمان که از شنیدن موزیکتون لذّت میبرید، قسمتی از لیرکس موزیک رو انتخاب و روی تصویر پیش فرض یا انتخابی خودتون بذارید و در آخر بفرستیدش به کسی که دوستش دارید. لذّت بردن از موزیک حس فوق العادیه اما اشتراک گذاشتنش با دیگران یه معنای دیگهای داره .. توی دنیای به این شلوغی که هرکسی در حال تلاش و دویدن برای پیشرفت و بهتر زندگی کردنه، لازمه که گاهی دست خودمون رو بگیریم و کمی دور از هیاهو با خودمون خلوت کنیم و حقیقتاً کاری رو انجام بدیم که حالمون رو بهتر و شادتر کنه. هرکسی توی زندگیش یه فعالیت خاص خودشو داره که شاید از نظر خیلیها غیرمنطقی و غیرقابل باور باشه؛ اما فقط خودت میدونی که هیچ چیز اندازه اون نمیتونه یه لبخنده گنده روی صورتت بیاره. هیچوقت نترس از انجام دادنش. دنباله آرزوهات و دوست داشتنیهات رو بگیر و از زندگیت لذّت ببر عزیزه من پ.ن : شما هم میتونید با نصب اپ musixmatch روی موبایل، تبلت و .. Lyrics Card خاص خودتون رو بسازید. و اینجا به اشتراک بذارید و اگر دوست دارید به هرکسی که دوستش دارید تقدیم کنید. همینطور اگر یادداشتی، احساسی، نکته جالبی و .. هم مد نظرتون بود، خوشحال میشیم که برامون بنویسید.
انتخاب اولین لیریکس کارد برای من سختترین کار بود .. اما از اون جایی که هیچ کس رو قد " تـو " دوست ندارم، پس اولیش تقدیم به تو ! آقای من! هر چهار فصل زندگی تو کنارم باش.