واعظا کافر و بی دین و خرابم به تو چه ؟واعظا مست و می و جام شرابم به تو چه ؟ تو اگر بودی عرق میدهی از فرط خلوص و من از رایحه مثل گلابم به تو چه ؟ تو اگر طالب حور بهشتی ، خب باش من اگر طالب معشوق شبابم به تو چه ؟
آنـجـا کـه زنـگـهـای خـوشـبـخـتـی خـامـوش مـی شـود در واژگـونـی ِ بـخـت بـر آنـم تـا بـه رقـص بـرخـیـزم بـر ویـرانـه هـای خـیـال و کـودکـانـه ، گـوش بـه زنـگـولـه ی فـرداهـا بـسـپـارم ...
به اخمت خستگــی در می رود، لبخنــد لازم نیست کنــارِ سینیِ چـــــایِ تــــو اصلـــا قنـــــد لازم نیست
روزی دختر میرزا قلمداد اومد لب بوم قالیچه تکون داد شمسی خانم همسایه تا دید فوری واسه ی پسرش پسندید گفت دخترتون هر چی بگم داشت اما چی بگم یه تخته کم داشت!:/
شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره ما خواب خوش میبینیم اون دنبال شکاره آقا پلیس زرنگه با دزدا خوب میجنگه ینی این شعرعمرااااااا یادم بره ازبس که بچه بودم میخوندم
اگــــه یـه روز رفتی یــه جــــای دنیــــا واسه خـودت ماشین خریدی اونجــــــا یه چی بخر شبیه پیکـــــان بــــــــاشه صندلیاش مدل جـــــوانـــــان بــــــاشه وقتی کـــه پشت فـرمونش نشستـی خواستی بفهمن کـه کجایی هستـی اوّل کــــــــــار واســــــــه جـــلو پنجـره یــــــه نعل اسب عــــالی یـــــادت نـره یـــه وخ خیــــال نکن حـــاجیت جــواده اون ورِ دنیـــــــــا بــد نظـــر زیـــــــــاده تسبـیــــحتــو بـــپـیـــچ بدور شصــتـت موبـــایلــــتم در آر بگیـــر تـــو دستــت رعــــــــــــــــایت حــق تقــــدم بــــــده گـــــــــازو بــگیر به هچکی ام راه نـــده