به نام او سلام گراميان عزيز اين تاپيک فقط براي چالش فکري واقعيتي از زندگيمونه نه براي ناراحت شدن پس غير از اون ميتونيد لبخند هم بزنيد من خودم هميشه از خدا خواستم غير از خودش لحظه اي محتاج کسي نشم يه مرگ ناگهاني و راحت مثلا تو اوج خواب داشته باشم چون خودش مي دونه من آدم شجاع و قوي نيستم چند روز پيش از امام زاده صالح ميومدم خونه تو اوتوبوس يه مادري کنارم نشسته بود بهم گفت چقدر امبولانس مياد امروز و چقدر دسته گل مي برند گفتم امروز چند تا شهيد از سوريه اورده بودن يهو بغضش ترکيد گفت پسر منم داره امروز ميره گفتم مادر جان ميگن برا پول ميرن درسته ؟گفت نه خدا شاهده زن و دو بچه داره خودش کار داره کلي دوندگي کرده تا نوبتش شده همين جور اشک هم ميريخت گفتم شما بگيد راضي نيستم که نرن گفت ميگه من نرم ممکنه زنم بچه هام تو و بقيه دست داعش بيفتيد پس ناراحت نشو که اگر هم بمونم شايد عمرم طولاني نباشه و تصادف کنم و فوت کنم پس راضي باش جوري که خودم دوست دارم از دنيا برم شما دوست داريد خداي نکرده چه جوري پر بکشيد آيا فرقي ميکنه براتون و اينکه چه متني مي خواين رو سنگ قبرتون بنويسن ممنونم ان شالله که عمري طولاني سعادتمند شاد و سلامت داشته باشيد شنيدم که چون قوي زيبا بميرد فريبنده زاد و فريبا بميرد شب مرگ تنها نشيند به موجي رود گوشه اي دور و تنها بميرد در آن گوشه چندان غزل خواند آن شب که خود در ميان غزلها بميرد گروهي بر آنند کاين مرغ شيدا کجا عاشقي کرد آنجا بميرد شب مرگ از بيم آنجا شتابد که از مرگ غافل شود تا بميرد من اين نکته گيرم که باور نکردم نديدم که قويي به صحرا بميرد چو روزي ز آغوش دريا برآمد شبي هم در آغوش دريا بميرد تو درياي من بودي آغوش وا کن که مي خواهد اين قوي زيبا بميرد دکتر مهدی حمیدی شیرازی
من به شخصه دوست دارم با سلامتی کامل دنیا رو ترک کنم، چون نمیخوام نه خودم اذیت بشم نه دیگران ( وقتی حال مادر بزرگ 100 ساله ام رو میدیدم که همه جاش کبود و تاول زده بود و سالها یه جا خوابیده بود ،خیلی متاثر میشدم و میگفتم خدا یه مرگ راحت بهش بده ...خیلی درد میکشید و زبون گفتن نداشت ...... )، حالا تو هر سنی که باشم ... قبلا از مرگ خیلی میترسیدم اما الان کمی با این موضوع کنار اومدم و چون به حیات بعد از مرگ و روز حساب ایمان دارم کمی بخاطر اعمالم میترسم ....هیچ انسانی عاری از گناه نیست
همه دوست دارن عمر طولانی داشته باشن. اما وقت سفر، دوست دارم بدون درد و مریضی از این دنیا برم، خیلی اتفاقی و در یک لحظه...
من هميشه در بين دعاهام يه دعاي ثابت دارم ميگم خدايا تا بخشيده و آمرزيده نشدم دست منو از اين دنيا کوتاه نکن .... بعدش ديگه خيلي مهم نيست ...
دوست دارم وقتی پسرم/دخترم جلوم نشسته و صاحب یه زندگیه خوبه از دنیا برم،حداقل پشتم گرم باشه که اون دنیا یه چیزی برا گفتن دارم
امیدوارم هممون حاضر و آماده از این دنیا بریم.. جوری که تا آخرین نفس سعی کرده باشیم آدمای خوبی بوده باشیم، و خوبی به جا گذاشته باشیم، و از عمرمون اونطور که باید، استفادهٔ مفید کرده باشیم.. شخصاً، دوس دارم زمان مرگمو بدونم، برای اینکه قبل رفتنم مطمئن باشم که دوستانم و عزیزانم حالشون خوبه و رو به راه هستن، اونوقت میرم یه جا تنها، با خیال راحت میرم
سلام تشکر از حضورتون و بقيه عزيزان حرفتون متین مسلما بيشتر دوست داریم عمر طولانی داشته باشیم این وسط این سه گروه چی میشن 1 اونی که خودکشی می کنه جون یک نفرو میگیره 2اونی که عملیات انتحاری انجام میده خودشو میکشه و همین طور جون عده زیادی رو میگیره 3اونی که برای دفاع از عقیده و ...میدونه کشته میشه ولی در عوض عده ای زنده می مونن اینا به قولی فازشون چیه بر عکس ماهستن؟ که این دنیارو دوست داریم و دلمون می خواد بیشتر بمونیم فکر می کنن اون ور بهتره؟يعني اونا اين دنيا رو دوست ندارن؟
کسی که خودکشی میکنه به خودش ظلم کرده، کسی که کسی رو میکشه یا به قول شما عملیات انتهاری انجام میده هم به افراد دیگه ظلم میکنه. یا کسی که برای دفاع از اعتقادات یا کشورش کشته میشه هم قابل احترام هست. در مورد افرادی که به سوریه میرن در حالی که زن و بچه ی 1-2 ساله دارن من دلم برای اون بچه ای میسوزه که دیگه پدر نداره و داره با اسباب بازی هاش بازی میکنه و به عکس پدرش خیره شده و هنوز نفهمیده که باباش دیگه برای همیشه رفته ...