گاهی اوقات ؛ بر سر راه آدمیزاد آدم هایی قرار میگیرند که ، فراتر از یک دوست معمولی هستند ! که می شود با آنها به هر چیزی بخندی دوست هایی هستند در زندگی که بی دغدغه می شود بدون نقاب بر صورت با آنها معاشرت کرد. می شود یادت برود که میزبانی؟ یا مهمان … جایی که هستی ، خانه ی اوست؟ یا خانه ی خودت! حتی می شود ناگفته های دلت! آنهایی که جرات گفتنش به خودت را هم نداری! بهشان بگویی و مطمئن باشی می شنوند! و نشنیده می گیرند، چقدر خوبند این آدمها! آرزو مي کنم هر روز براتون روز عشق باشه و دوستي هاتون ماندگار
تو را دوست می دارم تو را به جای همه کسانی که نشناخته ام دوست میدارم تو را به خاطر عطر نان گرم برای برفی که آب میشود دوست میدارم تو را به جای همه کسانی که دوست نداشته ام دوست میدارم تو را به خاطر دوست داشتن دوست میدارم برای اشکی که خشک شد و هیچ وقت نریخت لبخندی که محو شد و هیچ گاه نشکفت دوست میدارم تو را برای دوست داشتن دوست میدارم تو را به اندازه ی همه ی کسانی که نخواهم دید دوست میدارم اندازه قطرات باران , اندازه ی ستاره های آسمان دوست میدارم تو را به اندازه خودت , اندازه آن قلب پاکت دوست میدارم تو را برای دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام .... دوست میدارم تو را به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام ... دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود و برای نخستین گناه تو را به خاطر دوست داشتن...دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم ...دوست می دارم..... ‘’ پل الووار , ترجمه احمد شاملو ‘’ ولنتاین مبارک
میخــــــــــوام دعــــــــــــا کنــــــــــــم نه برای خـــــــودم!! برای دوستـــــــــای واقعی و مجازیم که :؟؟ بعضیاشون خیلی گرفتــــــــــــارن؟؟ بعضیاشون خیلی دلشکستــــــــــــن ؟؟ بعضیاشون خیلی تنهــــــــــــان ؟؟ بعضیاشون خیلی نا امیــــــــــــدن ؟؟ بعضیاشون عاشقــــــــــــن ؟؟ خـــــــــداجــــون هـــــوای دلاشــــونوداشتـــــــه باش، یه دستـــــــى؟؟به ســـــروگـــــوش زندگیشون بکش، نذار حســــــــــــرت به دل بمونن ؟؟.. نذار ایمانشــــــــون ضعيــــــف بشه، امین... تقدیم .به تک تک دوستان گلم ولنتاین بر همگی مبارک ,دلاتون همیشه شاد ,لباتون خندون